Loading

Testimonials

Bob Greene

De personal trainer van Oprah, auteur en oprichter van The Best Life Diet

Herschel Walker

Mixed martial arts-vechter en voormalig pro-football-speler

Men’s Journal

Men's gezondheid, fitness, avontuur en stijl publicatie met betaalde abonnementen verspreid meer dan 700.000 lezers.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met landelijk een betaalde verspreiding van meer dan een miljoen lezers.

Testimonials

Bob Greene

De personal trainer van Oprah, auteur en oprichter van The Best Life Diet

Herschel Walker

Mixed martial arts-vechter en voormalig pro-football-speler
Als Steve Jobs en Ferrari samen om fitness apparatuur te ontwerpen, konden ze niet beter dan de Q47e doen. De slanke, intelligente machine analyseert uw heuphoogte en snelheid, dan past de beweging te simuleren de natuurlijke gang van hardlopen, joggen of wandelen. Het beschikt ook over elektronische pas aanpassingen, waardoor u op een knop op de console en de verschuiving van de focus van je trainingen om verschillende spiergroepen.

Men’s Journal

Men's gezondheid, fitness, avontuur en stijl publicatie met betaalde abonnementen verspreid meer dan 700.000 lezers.
CROSS CiRCUIT van Octane is eenvoudig maar effectief. De eerste minuut van de krachttraining versnelde mijn ademhaling merkbaar. Dit stimuleert je absoluut om krachttraining in te bouwen die je anders niet zou doen.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met landelijk een betaalde verspreiding van meer dan een miljoen lezers.
Als ik een elliptische trainer zou kruisen met een paar inline-schaatsen, zou het resultaat lijken op de Octane Fitness LateralX, waarop je benen zowel verticaal als lateraal moeten bewegen wanneer je stapt. Volgens hoofdredacteur A.J. Hanley: "Dit is de beste training voor mijn benen die ik ooit op een cardioapparaat hebt gehad." En assistent-redacteur Mallory Creveling voegt toe: "Ik voelde het onmiddellijk in mijn billen en dijen."

Shape Magazine

Het toonaangevende fitnesstijdschrift voor vrouwen met informatie over fitness, gezond eten en vermageren en dieettips voor vrouwen van alle leeftijden.
De Q47-serie bestaat uit ergonomisch geavanceerde apparaten. Wat betreft elliptische trainers beroemt Octane zich op zijn SmartStride, een ingebouwd programma dat snelheid en richting controleert en automatisch uw paslengte aanpast. U kunt ook zelf, op elk gewenst moment, handmatig uw paslengte wijzigen van 45-65 cm. De Q47e heeft de merkeigen MultiGrip-handgrepen die u op maat aanpast, plus 15 programma's met vijf vooraf ingestelde paslengtes en vijf weerstandprogramma's en trainingsboosters zoals de GluteKicker-, X-Mode- en ArmBlaster-intervaltrainingen.

VIVMag

Online tijdschrift bevat opinies, advies en authentieke verhalen om vrouwen te inspireren en motiveren op hun zoektocht naar een evenwichtige en gezonde levensstijl
Octane Fitness verkoopt meerdere werkelijk fenomenale elliptische apparaten, en heeft echt coole circuittrainingsprogramma's ontwikkeld.

KARE-11 TV

Met NBC geaffilieerd station voor lokaal nieuws voor de televisiemarkt in Minneapolis-St. Paul.
We werden onmiddellijk plezierig verrast met de vloeiende beweging en de stille werking van Octane, en we waren gefascineerd door de unieke X-Mode-functie die bewegingsopdrachten willekeurig verandert, waardoor je nooit weet wat er gaat gebeuren en wat je benen aan de gang houdt. Het Octane Fitness-model heeft programma's met ingebouwde variatie en is redelijk geprijsd. Bovendien zijn alle bewegende delen afgeschermd, wat het apparaat perfect geschikt maakt voor mensen met jonge kinderen die de neiging hebben om hun vingers in kleine ruimtes met bewegende delen te steken.

SmartMoney

Het tijdschrift van de Wall Street Journal voor privézaken bevat onderwerpen zoals sparen, investeren en uitgeven, evenals artikelen over technologie en lifestyle.
CROSS CiRCUIT van Octane Fitness combineert cardiovasculaire oefeningen met krachttraining door gebruikers aan te zetten met trainingsintervallen of cardio- en krachtoefeningen. Dankzij Octane nemen uw trainingstoestellen thuis minder ruimte in beslag nu dat u uw cardio- en krachtoefeningen op één toestel kunt doen.

Consumer Search.com

Website die analyse geeft van honderden productrecensies, en de informatie die het winkelpubliek nodig heeft destilleert om ze de beste producten aan te bevelen die
Bij Octane Fitness is low-impact een fundamenteel begrip, met name wanneer het gaat over cardio- en krachttraining. Kijk eens naar het nieuwe CROSS CiRCUIT+-programma dat verkrijgbaar is op twee elliptische trainers voor thuisgebruik. In deze routine worden cardiointervallen op het apparaat afgewisseld met krachtsets naast het apparaat, met behulp van Powerbands en optionele vaste voetsteunen aan de zijkanten om de krachttrainingsoefeningen nog te versterken. De voordelen van dit programma zijn het hoge calorieverbruik, verbetering van het spieruithoudingsvermogen en een betere algemene conditietraining.

SGI Weekly Intelligence

Online branchetijdschrift met nieuws uit de industrie, productinformatie en -analyses voor fitness- en sportartikelenverkopers.
De Octane elliptische trainer heeft bewezen een waardige tegenstander te zijn voor onze allerbeste atleten die intens werken om hun prestatiedoelen te bereiken, maar ze moedigen ook degenen aan die hun eerste schreden zetten op het pad naar een betere gezondheid. Het kwaliteitsontwerp, het uiterlijk, hoe ze aanvoelt en de duurzaamheid van onze Octane-apparaten wordt evenredig aangevuld met de efficiënte ondersteuning van het World Class Team Octane.  

Mark Verstegen

Oprichter en president van Athletes' Performance
De Octane Fitness Q47ci combineert cardio- en krachttraining voor maximale vetverbranding: in uw eigen huis! Na iedere twee minuten hardlopen, springt u van het apparaat af en traint u volgens de instructies met halters en weerstandsbanden.

Men’s Fitness

De plek voor mannen voor advies over training, gezondheid en voeding en voor informatie over trainingsprogramma's, spieropbouw en atletische prestaties.
De Octane Q45e elliptische trainer heeft exclusieve functies die u niet op andere elliptische trainers zult vinden. Het ergonomische ontwerp en de geavanceerde elektronica maken training op maat mogelijk voor maximale resultaten. Kortgezegd: een geweldige training thuis, met meetbare resultaten.

Today’s Health and Wellness

Publicatie met artikelen van artsen en experts op velerlei gebieden met betrekking tot gezondheid met eenvoudig te gebruiken informatie voor een positieve invloed op het
De meeste elliptische trainers hebben handgrepen waarmee de armen van de gebruiker in een rechtlijnig traject heen en weer bewegen. Dat is niet zo bij de nieuwe Q37 van Octane, die is voorzien van een paar samenkomende handgrepen die natuurlijk bewegingen nabootsen en belasting op de polsen, ellebogen en schouders verminderen.

De Denver Post

De grootste krant in Denver, Colorado, met meer dan 625.000 betalende lezers
De Octane Q37 elliptische trainer is een fijn apparaat. Met de fitnessindustrie in een overduidelijke sleur, legt Octane de lat juist hoger met elliptische trainers die een nieuwe dimensie toevoegen aan gewichtsverlies en fit worden. Wanneer kwaliteit wordt gecombineerd met innovatie, is het resultaat een zeer populair topproduct. Met de Q37 is het alsof je een professionele elliptische trainer in je huis hebt staan. De verschillende programma's voegen allerlei verschillende uitdagingen toe die de gebruiker stimuleren om fitnessdoelstellingen te behalen.

Fitness-Equipment-Source.com

Fitness-Equipment-Source.com werd opgericht door de voormalig vice-president voor marketing van Smooth Fitness en helpt mensen de juiste fitnessapparatuur te vinden om hun doelen te bereiken.
Solide, sportschoolgevoel en stevig met uniek comfort en prestaties. Het apparaat heeft een soepele, lange paslengte (51 cm) in de pedaalbeweging en heeft in de industrie de eerste handgrepen met meerdere greepposities en een convergerend armtraject dat de natuurlijke beweging nabootst. Het heeft talloze programma's, inclusief hartslagsturing (met een draadloze borstband en handcontactsensors) en een ArmBlaster-modus die gericht is op het bovenlichaam. De laagliggende pedalen (10 cm) bieden een gemakkelijke instap, een positief punt voor oudere gebruikers en ruimtes met een laag plafond.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met landelijk een betaalde verspreiding van meer dan een miljoen lezers.
De elliptisch lijkende hefbomen van de xRide trainden mijn armen, terwijl de lage stoelpositie en grote voetpedalen mijn bilspieren flink aanpakten. De 20 weerstandsniveaus en 10 programma's voorkomen dat je een plateau bereikt, en daarnaast verbruik je op de xRide 23% meer calorieën dan op een ligfiets.

Shape Magazine

Het toonaangevende fitnesstijdschrift voor vrouwen met informatie over fitness, gezond eten en vermageren en dieettips voor vrouwen van alle leeftijden.
De xRide van Octane is gemakkelijk te gebruiken, helpt het hele lichaam kracht ontwikkelen en biedt gevarieerde trainingsopties om uw training interessant te houden.

Health.com

Health.com geeft relevante informatie die gezondheid in een context van realiteit plaatst in de levens van mensen.
De Octane xRide geeft mensen van alle leeftijden een superieure training. De comfortabele zittende positie doet denken aan een nieuwe en betere ligfiets, en de stoel glijdt op en neer onder een hoek van 45 graden. Goede variatie; de programma's maken trainingen mogelijk voor het hele lichaam of voor alleen armen en alleen benen.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met landelijk een betaalde verspreiding van meer dan een miljoen lezers.
Ik kom net van mijn eigen Octane elliptische trainer en ik ben trots op mijn persoonlijke record tot nu toe: 65 minuten, 16,25 km en 672 calorieën. Dit ding is onvoorstelbaar! Sinds de geboorte van mijn zoontje in maart 2010 ben ik 40 kilo afgevallen. Ik schrijf 27 van die kilo's toe aan mijn geliefde Octane Fitness elliptische trainer en de overige kilo's aan een gezond dieet. Ik heb me in jaren niet zo fantastisch, vol energie en gelukkig gevoeld en dat alles dankzij deze geweldige elliptische trainer. Heel erg bedankt, Octane!

Anne Marggraf

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik
Ik wil jullie graag laten weten hoezeer ons gezin geniet van onze nieuwe Octane Q37 elliptische trainer. Jack, 7 jaar, vindt het super dat hij kan meten hoe snel hij kan lopen. Ruthie, onze 8 jarige, vindt het best wel een goede training is en 'beweegt' circa 3 programma's op het Disney Channel. Ze lijkt te denken dat ze zo'n 30 km/u gaat, maar wij weten beter :) Hannah, 11 jaar, vindt het scherm geweldig. Ze vindt het leuk dat het scherm "de hele tijd alles laat zien". Onze verouderde loopband wisselde af tussen tijd, afstand en calorieën. En dat ...Read More

Charise Schutz

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q37.
Ik ben de eigenaar van een Q47ci, en ik moet zeggen dat dit het beste apparaat is dat ik ooit heb gehad. Ik ben niet gauw tevreden, maar dit apparaat en de service hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Het is iedere dollar waard en meer. Als je serieus bent over je conditie en je doelen graag op een leuke manier wilt bereiken, is dit apparaat precies wat je wilt. Ik kijk er in feite naar uit om deze elliptische trainer te gebruiken. Er zitten zoveel programma's op en de extra X-Mode-, ArmBlaster-, SmartStride- en CROSS CiRCUIT-functies hebben dit een eliteproduct ...Read More

Steven Capraio

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Er is pas een rij met uw elliptische trainers neergezet bij Lifetime Fitness in Arlington Heights waar ik dagelijks kom. Ik wil graag mijn enthousiasme laten horen over mijn eerste gebruik van uw apparaten dit weekend. Ik heb nog nooit een elliptische trainer gebruikt die zo voorzichtig met mijn voeten en knieën omging; ik wist eigenlijk niet eens zeker of ik het apparaat wel een elliptische trainer kon noemen, want het was totaal anders dan wat ik gewend was! Ik was er verbaasd over dat ik me zo comfortabel voelde tijdens mijn cardioroutine die mijn snelheid en uithoudingsvermogen verbeterde. Kleine ...Read More

Vanessa Priebe

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Mijn vrouw en ik hebben afgelopen januari bij G&G Fitness hier in de staat van New York een Octane Q47e gekocht. Ik wilde al een tijdje een elliptische trainer toevoegen aan mijn sportruimte thuis. Ik had in de jaren negentig een bedrijf in personal training, dus kwaliteit, soepelheid en duurzaamheid waren altijd al belangrijke aspecten bij het uitkiezen van cardiotoestellen zoals loopbanden of hometrainers, maar ook weerstandtrainingsapparatuur (die we ook nu nog gebruiken om gezond te blijven). Nadat we een aantal van de grote merken hadden uitgeprobeerd, hebben we voor Octane gekozen. Waarom? Stille, soepele beweging als in een sportclub, ...Read More

Bill en Annette

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Ik wilde graag kwijt dat mijn vrouw en ik twee jaar geleden een Q37 hebben aangeschaft. Dit was een fantastische investering. We hebben helemaal geen problemen gehad met het apparaat, het is nog altijd alsof het spiksplinternieuw is en we gebruiken het constant. Deze trainers zijn zeer robuust, terwijl anderen kapot gaan en verslijten. Ik begrijp waarom onze fitnessdealer belde om te vragen of we onze trainer niet wilden inruilen voor het nieuwe model. De wederverkoopwaarde zal best goed zijn op zo'n geweldig apparaat. Ga zo door.

Eric Ben

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q37.
Opnieuw heeft Octane getoond dat niemand betere klantenservice en dezelfde weergaloze blijvende ondersteuning biedt! Ik heb nog nooit eerder te maken gehad met een product en een bedrijf dat zo snel hulp biedt en de verkoop van het product opvolgt op een manier die bijna niet meer bestaat in de wereld van verkoop het en vergeet het! Ik wil niet eens meer denken aan een ander fitnessproduct dan Octane na alles wat ze voor me hebben gedaan! Nogmaals, ik blijf ze eeuwig dankbaar.

Shannon en Steve

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Ik heb mijn Q47ce in middels net iets minder dan een jaar en ben heel erg tevreden. Ik gebruik het apparaat 4 tot 6 keer per week voor minimaal 30 minuten (ik wissel de ArmBlaster, X-Mode en andere modi af). Ik ben inmiddels meer dan 11 kilo afgevallen, ben veel sterker geworden en ook mijn conditie is met dit apparaat aanzienlijk verbeterd. Kort samengevat: ik vind deze trainer fantastisch en vind het vreselijk als ik op reis ben en andere elliptische trainers moet gebruiken (deze verwent je gewoon!) En ook de klantenservice is uitmuntend. Ik heb net met iemand van ...Read More

Alan Stephens

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Dit is zonder enige twijfel de beste elliptische trainer voor thuis, met een fantastische paslengte, duurzaamheid en een soepele beweging. Jullie hebben mijn stem en ik heb mijn trainer pas drie dagen geleden aangeschaft bij Gym Source in Paramus, New Jersey. Hartelijk dank.

Frank Calderaro

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik
Op mijn leeftijd zijn de beweging van mijn benen en mijn flexibiliteit belangrijk voor mij. Ik heb vier keer een nieuwe heup gekregen, beide heupen twee maal. Ik train iedere dag, en toen ik de Octane xRide kreeg, kon ik onmiddellijk het verschil voelen. De mogelijkheid om voorwaarts en achterwaarts te gaan is geweldig, de bovenlichaambeweging helpt mijn schouders, met name omdat ik een gescheurde rotator cuff heb. De xRide is een supertraining en nadat ik hem heb gebruikt, kan ik weer een golfbal slaan. Dit is het beste fitnessapparaat dat ik ooit heb gebruikt: het is eersteklas.

Mike Ditka

Voormalige coach van de Chicago Bears en pro-football-speler
Ik reis heel veel en heb daardoor de kans om op veel verschillende cardioapparaten te trainen. Na talloze opties geprobeerd te hebben was ik van plan om een Life Fitness elliptische trainer te kopen. Ik ging naar Fitness Resource en probeerde het apparaat samen met mijn vrouw. Toen zag ik die gekke elliptische trainer ernaast, maar negeerde die eigenlijk. Mijn vrouw stapte erop (het was een Octane) en zei dat dat apparaat veel beter was. Maar ik had mijn beslissing al genomen en ik wilde een Life Fitness. We gingen naar huis om erover te praten, en mijn vrouw had ...Read More

Mark Melvin

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Vijf jaar geleden nam ik plaats bij een bloeddrukmeter bij een plaatselijke supermarkt. Ik was 36 en dacht dat ik niet klein te krijgen was. Ik woog 89 kilo en ontdekte dat ik op de grens zat van hypertensie. Omdat ik van mijn leven hield, besloot ik dat ik nog wel even wilde blijven. Ik besloot dat ik die kilo's kwijt wilde raken en weer in vorm wilde komen. En in de vijf jaar die daarop volgden, heb ik dat gedaan. Ik ben 24 kilo afgevallen en ben die kilo's niet meer aangekomen. Ik ben van een broekmaat 104 naar ...Read More

David Chapman

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik
Ik kan niet genoeg lovende dingen zeggen over de apparaten van Octane. Ik gebruik al jaren een elliptische trainer bij mijn fitnesscentrum, maar dit is de beste die ik ooit heb gebruikt. Hij is zo solide en werkt zo soepel en stil. Er zijn zo veel verschillende programma's dat je een hele maand lang iedere dag een andere training kunt doen. Ik vind het ook geweldig dat je je kunt concentreren op specifieke lichaamsdelen, zoals de bilspieren! Mijn favoriete optie is de borstband die je hartslag controleert. Ik had me nooit gerealiseerd dat ik mijn tempo tijdens de training vertraagde, ...Read More

Tracy DeMarco

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Ik heb al jaren last van slechte knieën en ben nu op het punt beland dat ze waarschijnlijk moeten worden vervangen. Ik zat in een lastig pakket omdat zonder sporten mijn gewicht toenam en daardoor ook de pijn en mijn mobiliteit steeds beperkter werd. Maar als ik wel sportte, deed het nog meer pijn en kreeg ik last van ontstekingen in mijn knieën en de inherente beperkte mobiliteit. Maar toen heb ik uw Q47 aangeschaft! Ik heb al meer dan 15 jaar niet zoveel kunnen sporten zonder intense pijn te krijgen. Ik moet toegeven dat ik twijfelde toen ik de ...Read More

Darcy James Andres

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Toen mijn man en ik besloten om van ons souterrain een fitnessruimte te maken, hadden we een groot dilemma toen bij de beslissing welke cardioapparatuur we moesten kopen. Hij is 190 cm en ik ben 162,5 cm lang. Bovendien is de ruimte maar 210 cm hoog. Ik ging zoeken op internet om uit te vinden of er iets was dat geschikt was voor onze uiteenlopende behoeften. En tot mijn grote verbazing vonden het allemaal in de Q47ce. De lage instap en variabele paslengte was precies wat we nodig hadden. We hebben het apparaat nu een jaar en we gebruiken het nog voortdurend. Na ...Read More

Susan Burford

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Dit is een geweldig product voor mensen met zwakke, chronische rugproblemen. Ik had een loopband en kon niet hardlopen en voelde me uitgeput wanneer ik erop had gelopen. Met deze elliptische trainer kan ik zo snel lopen als ik wil en ik heb achteraf geen pijn in mijn rug! Ik wilde dat ik dit apparaat eerder had gevonden De optie met de lange paslengte gaf de doorslag toen ik dit specifieke apparaat kocht. We hadden al lang heel goed gezocht, en ik kan u vertellen dat dit een geweldig apparaat is om aan te schaffen. Ik kan weer hardlopen! Mijn ...Read More

Kathryn Tooms

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Ik heb iedere elliptische trainer gebruikt die te koop is en Octane verslaat ze allemaal. Ongeacht of ik probeer een goede training te krijgen of dat ik een letsel probeer te revalideren: de resultaten van Octane zijn ongeëvenaard. Mijn carrière berust op mijn topconditie en dat is de reden dat ik Octane gebruik.

Matt Birk

All-Pro center van de Baltimore Ravens
Als u naar een serieuze training zoekt, is de Octane Fitness elliptische trainer de beste elliptische trainer die ik ooit heb gebruikt.  

Mike Singletary

NFL-coach en voormalige linebacker van de Chicago Bears
Ik ben 43 jaar en redelijk fit. Ik gebruik al een paar jaar een elliptische trainer van een ander merk bij mijn plaatselijke sportcentrum. Uiteindelijk heb ik besloten om thuis een sportkamer in te richten en heb toen de Q47ce aangeschaft (nadat ik de thuisversie van de concurrent in de fitnesswinkel had geprobeerd). Het enige wat ik ervan kan zeggen is dat dit systeem ongelofelijk is: wat een topmachine! Ik heb opleiding genoten in zowel natuurkunde als in techniek en een van de eerste dingen die ik heb gedaan, is om alle afdekkingen te verwijderen de binnenkant van mijn nieuwe ...Read More

Alan Thomas

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Ik ben een gezonde vrouw van 55, maar dit voorjaar ben ik op het cement gevallen en heb mijn knieschijf doormidden gebroken. Na een spoedeisende operatie en 3 maanden in een hele beenbrace, was ik mijn conditie helemaal kwijt en was ik een aantal ongewenste kilo's aangekomen. Op dat moment begon ik met fysiotherapie. Eerst ging het langzaam, maar na een tijdje begon ik de Octane elliptische trainer op de fysio te gebruiken. Het was hard werk, maar mijn knie protesteerde niet, zoals op de loopband die ik had gebruikt. Na 4 maanden fysio kreeg ik oefeningen voor thuis en ...Read More

Linda Holm

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q37.
Octanes behoren als puur elliptische trainers bij de beste: uiterst soepel en solide. De nieuwe LateralX (LX8000) voegt interessante variatie toe aan elliptische trainingen en zet de spieren op nieuwe manieren aan het werk, een klassieke 'spierverwarringsstrategie' die de totale conditietraining versterkt.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met landelijk een betaalde verspreiding van meer dan een miljoen lezers.
Ik heb de Q47ce gekocht om mijn conditie weer terug te krijgen en het is ongelooflijk hoe geweldig dit apparaat in het gebruik is. Ik heb een loopband en ik begin me daarop al heel snel te vervelen. Daardoor is het moeilijk voor me om trainingen lang vol te houden. Maar de Q47ce biedt zo veel verschillende oefeningen dat mijn routine voortdurend verandert en dat ik ernaar uitkijk om mijn Q47ce weer te gebruiken. Ik krijg een geweldige training voor het hele lichaam en heb er nog plezier in ook! Ik kan iedereen die het te druk heeft om naar ...Read More

Rick Hartman

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Ik heb afgelopen oktober de nieuwe zittende elliptische trainer, de xR6e, gekocht bij 2ndwind Fitness en ik vind hem geweldig. Zeven maanden geleden heb ik twee nieuwe knieën gekregen en zelfs wandelen kan met ons weer soms moeilijk zijn, en een loopband is ook niet prettig. De xRide is perfect.!! Omdat ik erop kan zitten, kan ik mijn aerobic/cardiotraining doen zonder mijn knieën te zwaar te belasten en staat er ook geen spanning op mijn rug. De legpress- en chestpress-instellingen zorgen voor afwisseling en training van het bovenlichaam. Ik heb geëxperimenteerd met de Spieruithoudingsinstellingen. Ik doe 's morgens een half ...Read More

Herman Knoener

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de xR6.
Ik ben een gediplomeerd verpleegster en mijn dienst bij het ziekenhuis is van 7 uur 's morgens tot 7 uur 's avonds. Ik ben ontzettend aangekomen tijdens mijn opleiding en alle nachtdiensten toen ik praktisch alleen een snelle hap bij de snackbar at. Nadat ik de Octane Q35 had geprobeerd bij Fitness Lifestyles in Asbury Park, NJ, VS, heb ik het apparaat zelf aangeschaft. Het is FANTASTISCH! Het ontziet mijn gewrichten en werkt praktisch geluidloos. Het apparaat staat in onze slaapkamer en mijn man, die altijd alles hoort in zijn slaap, merkte niet eens dat ik de elliptische trainer gebruikte. Dat is ...Read More

Sherley

Consumentenrecensie van elliptische apparaten voor thuisgebruik over de Q35.
Ik ben geen uitbundig persoon, vooral niet als het om sporten gaat, MAAR, ik heb een paar maanden geleden de nieuwe xR6ce elliptische trainer met zadel gekocht van Octane Fitness bij Chantilly Fitness Resource en IK VIND HEM GEWELDIG! Nadat ik in de afgelopen vijf jaar beide knieën heb laten vervangen, kan ik niet meer hardlopen. Zelfs gewoon wandelen kan soms lastig zijn, dus een loopband is geen optie. Ik kan wel fietsen (en we hebben een goede hometrainer) maar dat wordt soms wat saai. De xRide is perfect. Omdat ik erop kan zitten, kan ik mijn aerobic/cardiotraining doen zonder ...Read More

Alice McDonnell

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de xR6.
Ik ben 57 en onlangs met pensioen gegaan. Tot 1 januari van dit jaar rookte ik anderhalf pakje sigaretten per dag; ik heb meer dan 40 jaar gerookt. Zodra ik gestopt was, wist ik dat ik moest gaan trainen. Na veel onderzoek en aanmoediging van mijn vrouw (zij is ook met roken gestopt) heb ik een Octane Q37ce gekocht. De beste USD 3000 (in de VS) die ik ooit heb uitgegeven! Toen ik er de eerste tijd op ging, hield ik het nauwelijks 5-10 minuten vol met een heel rustig tempo. Onze Octane is geleverd op 12 april en na een ...Read More

Greg Brown

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q37.
Ik heb in januari 2005 een Octane Q45e gekocht. Ik had een hele tijd rondgekeken voordat ik besloot dit apparaat te kopen. Ik zocht een elliptische trainer van goede kwaliteit van een bedrijf dat achter zijn product zou staan als er problemen zouden optreden. Dit apparaat is geweldig en ik gebruik het iedere dag. Het geeft mij en mijn man allebei een prima training. Zoals vaak het geval is met elektronica, zijn er een paar probleempjes geweest, maar Octane heeft me geholpen ze te herstellen, zelfs nog na de garantieperiode. Ik raad Octane aan iedereen aan die zoekt naar een ...Read More

Linda Hoppes

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Ik ben het voor 110% eens met de Best Buy-bekroning van deze elliptische trainer, maar voor mij is er meer dan alleen de bekroningen die Octane heeft verzameld. Geen enkel product is perfect, en ik kan zeggen dat de eigenaars, het management en de distributeurs van Octane Fitness voor 110% achter hun product staan. Ik heb anderhalf jaar geleden een Q45e gekocht en behoorde bij die ene procent met een apparaat dat niet perfect was. Ik ben erg onder de indruk van de ondersteuning die Octane uit zichzelf heeft verleend en hoe het bedrijf zichzelf heeft overtroffen om mijn apparaat ...Read More

Sam Yancey III

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q45.
Mijn vrouw en ik hebben net uw Q35 voor onze sportruimte thuis aangeschaft. En we kunnen in alle eerlijkheid zeggen hoe fantastisch deze trainer is in het gebruik. De trainer is zo robuust en soepel. Je stapt erop en wilt gewoon niet meer stoppen. Ik train al meer dan twintig jaar en heb dat bijna vijftien jaar bij sportclubs gedaan. Ik vind het geen probleem om deze trainer te vergelijken met anderen die meer dan 3x zoveel kosten. Is het geen idee om een ligfiets te maken? We hopen dat jullie de trainers blijven ontwikkelen en mee blijven helpen Amerika ...Read More

Ed Minkler

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q35.
Ik loop al ongeveer dertig jaar hard en uiteindelijk werd dat werk op de weg en de tijd die het nam gewoon te veel. Ik kon alleen nog maar in de weekenden gaan hardlopen omdat ik het veel te druk had om van en naar kantoor te komen. Bovendien begonnen mijn gewrichten op te spelen. In november 2005 besloot ik om te proberen weer in vorm te komen. Ik heb verschillende machines bekeken en getest en heb me laten overhalen om mezelf te buiten te gaan aan de Q45e. Naast het sporten ben ik lid geworden van Weight Watchers en ...Read More

Bill Betten

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q45.
Ik heb de nieuwe Q37 gekocht en ik moet zeggen dat dit het beste trainingsapparaat is dat ik ooit gebruikt heb. Het is ongelooflijk! Ik ben heel enthousiast over de X-Mode die de hele training lang steeds naar andere en steeds verschillende modi wisselt. Het is net een personal trainer. Het apparaat is ook een van de best geconstrueerde die ik ooit heb gezien. Fantastisch gedaan!

Greg LeMay

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q37.
Omdat ik last heb van slijtage in mijn tussenwervelschijven, heeft mijn arts aangegeven dat ik moet stoppen met hardlopen. Al bijna drie maanden kan ik gewoon niet trainen. Oefeningen op een loopband bleken pijnlijk voor mijn rug. Ik heb toen een elliptische trainer van Octane aangeschaft en ben er meer dan tevreden mee. Ik had al andere merken elliptische trainers geprobeerd, maar geen van deze trainers zijn te vergelijken met het comfort van een Octane. Omdat ik maar 1,52 meter lang ben, is het lastig om sportapparatuur goed te kunnen gebruiken. Maar de Octane werkt perfect voor zowel mijzelf als ...Read More

Diane Greenwood

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Ik dacht dat ik een redelijke conditie had, tot ik het Octane-apparaat probeerde. Toen realiseerde ik me dat de andere elliptische trainers bij onze sportschool niet veel voor mij deden. Nadat ik een training op de Q35e heb gedaan, kan ik echt voelen dat ik iets heb bereikt, ik kan mijn spieren voelen!

J.P. Doffing

Consumentenrecensie van elliptische apparaten voor thuisgebruik over de Q35.
Ik ben sinds acht maanden de eigenaar van een Octane elliptische trainer en vind het een geweldig apparaat. Nadat ik het apparaat een paar weken had gebruikt, merkte ik dat mijn trainingen op andere apparaten ook beter waren geworden. Onlangs zijn we op een cruise geweest en we ontdekten dat het fitnesscentrum een product had van uw grootste concurrent. Het kostte me niet langer dan een paar minuten om te besluiten dat het kortere bewegingsbereik en de kleinere wielen onder de voetpedalen dit duurdere apparaat heel onprettig in het gebruik maakten. U hebt de concurrent met open vizier uitgedaagd en ...Read More

Ron Williams

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Ik noem dit mijn droomapparaat. Ik ben van maat 48 naar maat 38 gegaan met behulp van de Octane elliptische trainer in handmatige modus, zelfs nog zonder alle fantastische mogelijkheden van het apparaat! Ik heb bijna iedere elliptische trainer geprobeerd die te koop is, voordat ik de Octane aanschafte. Ik vind de manier waarop je trapt prettig en het is voor mij een betere keuze dan het model van Precor met de schuin-oplopende pedalen. Je kunt hier ook op hurken en je bilspieren trainen, als je dat wilt. Toen ik de Octane kocht had ik veel pijn in mijn knieën, ...Read More

Julie Stanton

Klantrecensie elliptische trainer voor thuisgebruik.
Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de enorme steun die ik van jullie en Octane heb gekregen. Jullie zijn veel verder gegaan dan nodig was om mijn probleem met de verlopen garantie en de dealer op te lossen. Als eigenaar van een klein bedrijf en manager van een ander bedrijf ben ik vind ik een goede klantenservice erg belangrijk. Ik was altijd van mening dat ik in mijn bedrijven de beste service gaf. Maar jullie hebben me echt waar voor mijn geld gegeven! Ik heb een vriend die net twee Q47e elliptische trainers heeft aangeschaft, dus jullie moeite loont ...Read More

Bob

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q47.
Ik heb maandenlang gezocht naar een elliptische trainer die ik kon gebruiken. Mijn been is boven de knie geamputeerd en ik kon geen toestel vinden met het type pas waardoor ook ik het kon gebruiken. Vooral de pas op goedkopere modellen was te verticaal. Ik heb de zoektocht uiteindelijk opgegeven en besloot een hometrainer te gaan gebruiken. Toen ik naar een fitnesswinkel ging om een fiets te kopen, zag mijn vrouw de Octane Q35e en probeerde de trainer uit. Zij zei dat ik het ook eens moest proberen. En dat heb ik gedaan: deze trainer was precies waar ik naar ...Read More

David LoVullo

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de Q35.
Ik ben een voormalige hardloper die 16 km per dag deed. Met een dergelijke dagelijkse afstand was het niet verbazend dat ik het na verloop van tijd niet meer kon volhouden. Ik kon niet meer hardlopen en zocht jarenlang naar iets ter vervanging. Hoewel ik nu wel wat kan trainen op een elliptische trainer, wil ik graag ten minste een uur per dag trainen. Maar mijn platvoeten staan me niet eens een uur te training toe op een conventionele gewichtsdragende elliptische trainer. Een sporttrainer raadde uw xR6 zittende elliptische trainer aan. Wat een verbazend apparaat! Ik kan, als ik dat wil, ...Read More

Michael Bradley

Consumentenrecensie van elliptische apparaten over de xR6.
Om nogmaals te zeggen: de Octane Pro4600 is het beste apparaat in zijn soort. Ik heb praktisch alle andere opties geprobeerd en niets was zelfs maar enigszins vergelijkbaar. Ik denk niet dat ik nog tevredener zou kunnen zijn met mijn recente aankoop en zal hem aanbevelen aan de andere bestuursleden die ook van plan zijn hun fitnessfaciliteiten te moderniseren. Zoals ik al zei, het mechanisme is soepel en precies en ik vergelijk de manier waarop hij gebouwd is met een luxe automobiel. Heel hartelijk dank voor uw advies.

Howard Weitzman

Consumentenrecensie van commerciële elliptische apparaten over de Pro4700.
Ik ben ZO ENTHOUSIAST over de Q45e; ik gebruik hem gemiddeld wel 60 minuten per dag. De fantastisch motiverende programma's inspireren me om vol te houden en de resultaten te bereiken die ik zo graag wil zien. Ik raad de Octane elliptische trainers aan iedereen aan die een ongelooflijke volledige conditietraining wil.

Julia Havey

eDiets.com Master Motivator en auteur
Octane Fitness maakt fantastische trainers voor zowel in de sportschool als voor thuis. Ik vind hun elliptische trainers heerlijk omdat ze soepel lopen, comfortabel zijn voor gewrichten en omdat ze eenvoudig in het gebruik zijn. Met de MultiGrip-handgrepen kun je verschillende spiergroepen trainen en de geïntegreerde personal trainer-X-Mode traint je hele lichaam.

Chris Freytag

Gecertificeerde fitness-professional, bijdragend redacteur bij het tijdschrift Prevention en auteur
De elliptische trainer van Octane als het ideale trainingsproduct voor stellen, gezinnen of atleten. Iedereen heeft een andere paslengte en het is belangrijk dat dit aspect voor goed werkt voor een sporter. Je kunt op deze trainer dus de paslengte verstellen en aanpassen aan je eigen unieke behoeften. Ik vindt de MultiGrip-handgrepen erg prettig. Ze zijn zo comfortabel dat ik eindelijk een training kan ervaren dat met recht voor het hele lichaam is. Maar het belangrijkste is dat ik meer calorieën kan verbranden in minder tijd dan wanneer ik andere toestellen gebruik. Als weinig tijd het probleem is waardoor u ...Read More

Dr. Pamela Peeke

MD, MPH, FACP en auteur
We willen graag even de tijd nemen om u te vertellen hoe tevreden we zijn met de Octane Fitness elliptische trainer. We hebben de Q37e en dat is gewoon de allerbeste elliptische trainer die we ooit hebben geprobeerd! We reizen de hele wereld over en hebben dan ook in honderden sportclubs getraind. Daardoor hebben we tientallen merken elliptische trainers kunnen proberen. We kunnen zonder enige twijfel zeggen dat de Octane Fitness elliptische trainer de meest effectieve training geeft die we ooit op dit type apparaat hebben gehad. De actie is soepel, zonder onnodig heftige bewegingen. We vinden de XMode echt ...Read More

Bart Conner en Nadia Comaneci

Turners met een Olympische gouden medaille
De elliptische trainer van Octane is een geweldige trainer. Hij geeft me cardioconditietraining om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren zonder mijn lichaam een high-impact pak slaag te geven. Met behulp van de intervallen kan ik het snelle tempo van tennis gemakkelijk nabootsen zonder mijn knieën te zwaar te belasten.

Raemon Sluiter

Tennis-pro
Ik gebruik de elliptische trainer van Octane inmiddels al 4 jaar. Dit is een fantastisch apparaat. Omdat ik al bij zoveel verschillende faciliteiten heb gesport, heb ik ook al veel verschillende elliptische trainers gebruikt. Octane steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik zou hun trainers voor alle fitnessniveaus aanbevelen. Dit product is de top in zijn klasse. Hartelijk dank aan jullie, Octane, dat ik dit product heb mogen leren kennen.

Corey Koskie

Voormalig professioneel baseballspeler
Na een operatie aan mijn nek in 1996 en aan mijn rug in 2006 zei mijn arts dat ik hardlopen niet meer kon gebruiken als cardiovasculaire oefening. Zijn aanbeveling was om elliptische trainers te gaan gebruiken, maar ik vond dat ik daar gewoon niet dezelfde trainingsintensiteit mee bereikte. Maar die mening veranderde op het moment dat elliptische trainers van Octane werden toegevoegd aan de sportapparatuur bij de Cooper Clinic. De andere elliptische trainers waren gewoon niet te vergelijken. Ik kon eindelijk weer een serieuze training doen. En nu ben ik dan de trotse eigenaar van een elliptische trainer van Octane.

Daryl Johnston

Voormalig professional full-back van de Dallas Cowboys en kleuranalist bij Fox Sports
De passie die de oprichters hebben voor cardioproducten en de buitengewone, standvastige focus op elliptische trainers heeft ervoor gezorgd dat dit bedrijf blijft groeien. Die buitengewone obsessie heeft in de afgelopen vijf jaar een spectaculaire groei mogelijk gemaakt in de sportclubs.

CBI Magazine

Toonaangevend tijdschrift voor de gezondheids- en fitnessindustrie dat wordt gelezen door 24.000 professionals in de sportclubsector.
De Octane LateralX is nog een blikvanger...dit is absoluut de volgende grote happening in cardio. Een echt geweldige optie van de LateralX is de toevoeging van CROSS CiRCUIT, een populaire optie voor clubs en personal trainers. De houders bevatten PowerBlock instelbare halters die kunnen worden ingesteld met verschillende gewichten, alles als een compact geheel.

SNEWS

De toonaangevende bron voor nieuws van de fitnessindustrie en openluchtsporten sinds 1984.
De LateralX maakte grote indruk en nu biedt het apparaat ook de beste schermtechnologie met de optie om aanraakschermtechnologie via Netpulse toe te voegen. De Octane-console biedt, in tegenstelling tot apparaten van andere leveranciers, de mogelijkheid om het scherm in tweeën te verdelen, zodat sporters tegelijkertijd een tv-programma en live-trainingsstatistieken kunnen volgen.

SNEWS

De toonaangevende bron voor nieuws van de fitnessindustrie en openluchtsporten sinds 1984.
Octane Pro3700 -- de pedalen hebben een comfortabele paslengte, de hartslagsensoren op de handgrepen lijken accurater dan andere, en de ventilator met drie snelheden is prettig.

Time Out Chicago

Weekblad, wordt landelijk op verschillende plaatsen gedrukt, is een gemakkelijk te vinden informatiebron voor recensies en attracties voor bewoners van de plaats van publicatie.
Een belangrijk aspect van een succesvolle relatie is hoe robuust het product is en hoe snel de fabrikant reageert zodra je als gebruiker problemen ervaart. En dit is het aspect waar ik zeer van onder de indruk was in het contact met Octane. Octane is de enige fabrikant die ik ken, die proactief klantenservice biedt en zelf de klant belt. Dit heeft ons geholpen onnodige problemen te voorkomen. Ik kijk ernaar uit dat Octane meer ruimte krijgt in onze TSI-clubs.

Ed Trainor

Vice President, Town Sports International
We zijn met name kieskeurig in onze keuze van eersteklas fitnessapparatuur, en Octane maakte grote indruk op ons vanwege het ergonomische ontwerp, innovatie en kwaliteit. Onze franchise-eigenaars en leden stellen de unieke functies, effectieve trainingen en solide duurzaamheid op prijs. Leden krijgen een geweldige cardiotraining, terwijl ze tegelijk spieren en kracht opbouwen.

Peter Taunton

Oprichter en CEO, Snap Fitness
De Octane Pro4700 met verstelbare paslengte is erg succesvol gebleken en heeft afwisseling toegevoegd aan onze cardiostudio's. Nu is de xRide, zowel units voor alleen onderlichaam als units voor het hele lichaam, in verschillende van onze clubs geplaatst en ook deze trainer is erg succesvol gebleken. Met alle Octane modellen die we hebben, is er veel diversiteit toegevoegd aan ons bestaande aanbod voor onze leden.

Chuck Barnard

Algemeen directeur, Midtown Athletic Club
Lori en ik zitten al sinds het begin van de negentiger jaren in de fitness-industrie en kopen jaarlijks apparatuur; soms om oudere apparatuur te vervangen en soms om een nieuw centrum van apparatuur te voorzien. Onze introductie bij het Octane-team heeft tot een fantastische relatie geleid, zowel professioneel als persoonlijk. De reacties van onze leden op de bewegingen van de Octane elliptische trainers heeft onze verstandige keuze bevestigd om Octane in al onze centra neer te zetten.

Jeremy en Lori Lowell

Eigenaars van Gold's Gym WI, VA
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en innovatie van de Octane Fitness elliptische trainers en onze leden geven structureel positieve feedback over de trainers van Octane. De staande elliptische trainers en de nieuwe xRide elliptische trainers met zadel zijn warm ontvangen en worden constant gebruikt in mijn clubs. Ik verheug me op een voortdurende relatie met Octane en hoop dat Octane deze populaire elliptische categorie nog verder zal verbeteren.

Angel Banos

CEO, Gold's Gym
Je vindt niet veel elliptische crosstrainer die zo slim zijn ontworpen als deze van Octane. Het is duidelijk dat ze al het voorbereidende werk grondig hebben gedaan: het bestuderen hoe het lichaam van nature beweegt en vervolgens de toevoeging van de armbeweging zodat alles biomechanisch op de juiste manier samenwerkt. Ergonomisch gezien kan het bijna niet beter dan dit: van de paslengte, de kleine ruimte tussen de pedalen, de scharnierfunctie van de pedalen en de soepele, vloeiende beweging. Bovendien moedigen unieke programma's zoals X-Mode en GluteKicker crosstraining aan, zodat je resultaten blijft boeken.

Thomas P. Sattler

Ed.D., College of Applied Health Sciences, University of Illinois - Chicago
Elliptische trainers zijn de populairste producten bij onze centra. De belangrijkste reden is dat onze leden een cardiovasculaire training kunnen doen zonder hun gewrichten te overbelasten, zoals bij sommige andere vormen van sporten gebeurt. Het resultaat is dat leden vaker kunnen trainen, hoofdzakelijk omdat elliptische apparaten veel minder belastend zijn voor het bewegingsapparaat.

Jeff Zwiefel

M.S., CSCS, ACSM LifeTime Fitness - Gediplomeerd bewegingsfysioloog
Equinox-leden verwachten een eersteklas ervaring en eisen de absoluut beste fitnessapparatuur. We hebben de superieure prestaties van de Octane Fitness elliptische trainers persoonlijk en op dagelijkse basis gezien en onze leden en trainers prijzen het natuurlijke ergonomische ontwerp en de geavanceerde functies steeds weer.

Harvey Spevak

CEO en president - Equinox Holdings, Inc.
Ik werk al vijf jaar met Octane. We hebben het Octane-product ons strikte onderzoeks- en ontwikkelingsproces laten doorlopen en ze zijn in onze clubs opgeklommen van nieuweling tot de leider in de categorie van elliptische trainers. Wij zijn heel kieskeuring in de keuze van de apparatuur die we in onze clubs plaatsen en Octane is volgens leden, trainers en onderhoudspersoneel de winnaar. Service is wat Octane met kop en schouders boven de concurrentie plaatst; ze hebben de beste staat van dienst wat betreft service in de hele branche. Hoewel het zelden nodig is, zijn ze er onmiddellijk wanneer een probleem ...Read More

Pat Regan

Senior directeur voor aankoop, LifeTime Fitness
In 2010 heeft VCU een nieuw, hypermodern recreatiesportcentrum geopend voor onze campusgemeenschap. We wilden ons fitnesscentrum voorzien van de beste apparaten die verkrijgbaar zijn. Na onderzoek en testen van elliptische trainers hebben we besloten dat Octane de beste was. Op grond van het ontwerp van de apparaten, het gebruiksgemak, de gebruikerservaring, de duurzaamheid en het gemakkelijke onderhoud was er geen twijfel mogelijk: het was Octane. De apparaten worden het eerst gekozen voor een cardiotraining in ons fitnesscentrum.

Tom Diehl

Directeur van recreatiesporten bij VCU
Octane biedt alles van dagelijkse training tot rigoureuze conditietrainingsprogramma's voor professionele atleten en met de flexibiliteit en duurzaamheid die nodig is om iedereen zijn of haar fitnessdoelen te laten bereiken.

Tim Bream

Directeur van atletische training bij Penn State en voormalig hoofd atletische training van de Chicago Bears
Werken in ultramoderne clubs, zoals Bodytech, zorgt ervoor dat er zeer specifieke verwachtingen zijn aan de kant van zowel leden als gasten. De standaard van de apparatuur is daar geen uitzondering op. De elliptische trainers van Octane zijn van de hoogste kwaliteit en zijn goed opgewassen tegen de constante eisen van onze clubs. Bij Bodytech zijn we erachter gekomen dat Octane de beste low-impact apparatuur biedt op basis van natuurlijke lichaamsbeweging evenals grote gebruiksvriendelijkheid. De trainers van Octane geven fantastische trainingsmogelijkheden op alle fitnessniveaus.  

Eduardo Netto

Directeur Técnico, Grupo BodyTech
Bedrijven zoals Octane Fitness maken een aantal van de beste elliptische trainers die op de markt zijn. Het bedrijf ontwerpt met trots producten die gerelateerd zijn aan de manier waarop het lichaam beweegt. Het heeft zo een aantal van de beste biomechanisch ontworpen elliptische trainers ooit gemaakt.

examiner.com

Groeiend netwerk van plaatselijke nieuwswebsites van 238 markten in de Verenigde Staten en Canada.
Octane Fitness heeft een lijn elliptische trainers die de fitnessindustrie veroveren. De gepatenteerde technologie biedt een comfortabeler beenbeweging en een comfortabeler armlengte, waardoor de ergonomische kenmerken van het apparaat verbazend zijn.

OnSite Fitness

Publicatie uitsluitend voor faciliteiten zonder winstoogmerk voor meer dan 3400 YMCA's, YWCA's en JCC's.
De Q47 is een topproduct en is uitgerust met een aantal van de meest innovatieve functies in de industrie. Het is wel duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het design, de ergonomie en de biomechanica van dit apparaat. Bovendien leggen de diverse innovatieve programma's de lat voor crosstraining écht een stuk hoger. Er is een reden waarom Octane een van de meest populaire elliptische trainers is geworden.

Fitness-Equipment-Source.com

Fitness-Equipment-Source.com werd opgericht door de voormalig vice-president voor marketing van Smooth Fitness en helpt mensen de juiste fitnessapparatuur te vinden om hun doelen te bereiken.
What makes Octane different is the company, the people, the support, their ability to make change, be creative, and go the extra step. It’s not just about a product, it’s really about the people behind it and the people that drive it, Octane is definitely that company.

Mike Feeney

Senior Vice President, New Evolution Ventures

Bob Greene

Herschel Walker

Men’s Journal

Los Angeles Times

Shape Magazine

VIVMag

KARE-11 TV

SmartMoney

Consumer Search.com

SGI Weekly Intelligence

Mark Verstegen

Men’s Fitness

Today’s Health and Wellness

De Denver Post

Fitness-Equipment-Source.com

Los Angeles Times

Shape Magazine

Health.com

Los Angeles Times

Anne Marggraf

Charise Schutz

Steven Capraio

Vanessa Priebe

Bill en Annette

Eric Ben

Shannon en Steve

Alan Stephens

Frank Calderaro

Mike Ditka

Mark Melvin

David Chapman

Tracy DeMarco

Darcy James Andres

Susan Burford

Kathryn Tooms

Matt Birk

Mike Singletary

Alan Thomas

Linda Holm

Los Angeles Times

Rick Hartman

Herman Knoener

Sherley

Alice McDonnell

Greg Brown

Linda Hoppes

Sam Yancey III

Ed Minkler

Bill Betten

Greg LeMay

Diane Greenwood

J.P. Doffing

Ron Williams

Julie Stanton

Bob

David LoVullo

Michael Bradley

Howard Weitzman

Julia Havey

Chris Freytag

Dr. Pamela Peeke

Bart Conner en Nadia Comaneci

Raemon Sluiter

Corey Koskie

Daryl Johnston

CBI Magazine

SNEWS

SNEWS

Time Out Chicago

Ed Trainor

Peter Taunton

Chuck Barnard

Jeremy en Lori Lowell

Angel Banos

Thomas P. Sattler

Jeff Zwiefel

Harvey Spevak

Pat Regan

Tom Diehl

Tim Bream

Eduardo Netto

examiner.com

OnSite Fitness

Fitness-Equipment-Source.com

Mike Feeney