« Back to Testimonials

Vijf jaar geleden nam ik plaats bij een bloeddrukmeter bij een plaatselijke supermarkt. Ik was 36 en dacht dat ik niet klein te krijgen was. Ik woog 89 kilo en ontdekte dat ik op de grens zat van hypertensie. Omdat ik van mijn leven hield, besloot ik dat ik nog wel even wilde blijven. Ik besloot dat ik die kilo’s kwijt wilde raken en weer in vorm wilde komen. En in de vijf jaar die daarop volgden, heb ik dat gedaan. Ik ben 24 kilo afgevallen en ben die kilo’s niet meer aangekomen. Ik ben van een broekmaat 104 naar 72 gegaan. Ik heb geen dieet gevolgd omdat ik altijd al gezond at, alleen te veel at in vergelijking met de hoeveelheid beweging die ik kreeg. Mijn bloeddruk is perfect en datzelfde geldt voor mijn hartslag. Ik ben nu 41 en ben meer in vorm dan ooit tevoren. Ik wed dat ik in een wedstrijdje heel wat 18-jarigen zou verslaan.

Eerst had ik een Lifecycle, maar ontdekte toen de elliptische trainer van Octane. Ik kom elke dag thuis van kantoor voor anderhalf uur cardiotraining op de Octane. Ik train hard en houd mijn hartslag tussen 150-165 gedurende de training. Ik had dit fitnessniveau en gewicht niet kunnen handhaven zonder mijn elliptische trainer van Octane. Mijn beroep is stressvol en de werklast is groot. Ik zie het onderhoud van mijn fitness en gezondheid als onderdeel van mijn ethische verantwoording aan mijn klanten om ze zo goed te kunnen vertegenwoordigen. Als je advocaat niet gezond is, dan denkt of werkt hij ook niet zo goed als zou moeten. En daarom vind ik het essentieel om als advocaat goed voor mezelf te zorgen.

Ik vind de Octane heerlijk en als ik op zakenreis ben en de sporttoestellen in het hotel gebruik, weet ik dat het gewoon niet hetzelfde is. De Octane zorgt voor een perfecte balans in je houding tijdens een lange training. De trainer verdeelt de belasting over mijn gehele lichaam en ik zal dit nooit opgeven. De resultaten die ik heb bereikt op de Octane hebben me nu gestimuleerd om deel te nemen aan de President’s Challenge en mijn trainingstijd elke dag te noteren. Ik zit na één maand deelname al bijna op mijn bronzen bekroning en mijn activiteit plaatst me in het 99e percentiel van de personen uit het hele land die deelnemen aan het programma. Dat geeft wel aan hoe effectief de elliptische trainer van Octane is.

Ik ben Octane Fitness dankbaar voor dit robuuste apparaat. Het maakt trainen prettig en het is niet moeilijk om er verslaafd aan te raken. Ik moet Octane ook bedanken omdat ik veel fitter ben geworden. Mijn advocatenbureau heeft kunnen profiteren van mijn energie en datzelfde geldt voor mijn gezin. Ik wil nog heel erg lang gezond blijven voor mijn vrouw en mijn zoontje van 2. We kunnen niet alle gezondheidsrisico’s vermijden, maar een actief leven leiden en ons fitnessniveau beschermen, is wel iets waar we controle over hebben. De elliptische trainer van Octane is de beste investering die ik ooit heb gedaan en het toestel is nooit een kledingrek geworden.