Voordelen Voor Clubs

Inkomstenbooster

Met CROSS CiRCUIT kunnen clubs betaalde trainingen voor kleine groepen of groepslessen aanbieden om de cardioruimte winstgevend te maken en een nieuw winstcentrum te creëren.

Plus cardio- en krachttraining worden efficiënt in één ruimte gedaan en het gewichtheffen bij de club is minder druk bezocht wat toegang biedt voor andere leden.
Gebruiksklaar programma

Het is gemakkelijk om een CROSS CiRCUIT-programma te starten, omdat Octane het bijbehorende marketingmateriaal, voorbeeldtrainingen, trainingshandleidingen en meer verstrekt om er bekendheid aan te geven en onmiddellijk van start te gaan.
Zijvoetsteunen en PowerBlocks

De CROSS CiRCUIT-kit bevat de zijvoetsteunen die worden bevestigd aan de elliptische trainer om sporters de mogelijkheid te bieden tijdelijk hun benen van de bewegende delen af te halen voor meer variatie en doelgerichte training van borst, rug, schouders en armen.

De compacte PowerBlock-halters worden op handige gewichtenrekken op de elliptische trainer opgeborgen en kunnen gemakkelijk worden aangepast op acht verschillende gewichten met een maximum van 16 of 25 kg.
Trekt meer leden aan

CROSS CiRCUIT brengt enthousiasme in elke club wereldwijd, omdat leden altijd op zoek zijn naar nieuwe, effectieve en efficiënte trainingen zoeken. Als ze dit eenmaal hebben geprobeerd, zal het nieuws als een lopend vuurtje de ronde doen en zal het enthousiasme in de fitness-ruimte de populariteit snel doen stijgen.

En personal trainers herkennen onmiddellijk de voordelen van een innovatieve manier van werken met bestaande en nieuwe klanten.
Gratis trainingssessie

Voor sportscholen die aan de vereisten voldoen, traint een Octane Fitness-mastertrainer uw staf in CROSS CiRCUIT en geeft punten voor permanente educatie (CEC's). Vraag uw verkoopvertegenwoordiger de details.

Tools voor personal trainers

Opzet van sessies/groepslessen

Met CROSS CiRCUIT zijn de opties praktisch onbeperkt en de gecombineerde cardio- en krachttraining verbetert de efficiëntie en resultaten. Trainers hebben volledige controle over trainingsduur, aantal intervallen, duur van de intervallen, intensiteitsniveau, selectie van de krachttrainingsoefeningen en gebruikte accessoires, alles naar gelang het doel van de specifieke training.

Trainingen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op onderlichaamskracht, een kernfocus hebben of specifiek zijn voor een bepaalde sport. En voor een snelle start biedt Octane meerdere kant-en-klare routines voor verschillende doelen en gericht op specifieke lichaamsdelen.

Online CROSS CiRCUIT Training
Marketing

Zorg dat CROSS CiRCUIT-sessies gewild blijven door ze actief te marketen met materialen van Octane Fitness, zoals kant-en-klare e-mails, voorbeeldtrainingen en posters.

Gebruik sociale media, geef demonstratielessen op drukke tijden, publiceer ervaringen van sporters, en geef een gratis waterfles of T-shirt weg voor het proberen van een sessie. Het is gemakkelijk om succesverhalen te vinden van CROSS CiRCUIT-deelnemers, dus zorg dat je die voorhanden hebt om uit te delen.

Online CROSS CiRCUIT Training
Fysiologische voordelen

Onderzoek heeft aangetoond dat circuittraining talloze voordelen heeft, zoals beter cardiovasculair uithoudingsvermogen, meer spierkracht en -uithoudingsvermogen, betere lichaamscompositie, hoger metabolisme, groter calorieverbruik en het vermogen om plateaus te overwinnen.

Online CROSS CiRCUIT Training
Psychologische voordelen

Circuittraining is al net zo goed voor de geest als voor het lichaam, omdat het de motivatie verbetert, variatie biedt en volharding bij de oefeningen aanmoedigt.

Bovendien kunnen de trainingen worden opgezet als regressieve of progressieve oefeningen, die zijn aangepast aan elke sporter waardoor het zelfvertrouwen wordt versterkt.

Online CROSS CiRCUIT Training
Genereert inkomsten

Neem bij bestaande klanten CROSS CiRCUIT in hun trainingen op, zodat ze enthousiast blijven en resultaten blijven boeken, en plan trainingssessies voor kleine groepen met nieuwe klanten als een nieuw winstcentrum en een manier om uw zaken uit te breiden.

Training voor kleine groepen is een ideale manier om leden aan te trekken die de middelen niet hebben voor individuele trainingssessies, en trainers profiteren van een hoger uurtarief.

Online CROSS CiRCUIT Training

Intervalprogramma

30:30-intervalprogramma

Het 30:30-programma is een innovatieve nieuwe training die alleen op Octane Fitness elliptische trainers beschikbaar is. Deze training is motiverend en uitdagend voor sporters van alle niveaus.

Het 30:30-intervalprogramma is ontworpen door Paul Robbis van Athletes' Performance om de cardiovasculaire prestaties van topatleten te verbeteren, maar is ook geschikt voor alle andere sporters.
MMA

Mixed Martial Arts (gemengde vechtsporten), of MMA, is een splinternieuw type sport die wereldwijd enorm populair geworden is. Octane Fitness heeft een creatieve nieuwe training ontworpen voor de elliptische trainers die levensechte MMA-partijen nabootst en de gebruikers een effectieve trainingsroutine geeft zoals een vechter in de ring.

Het Octane MMA-programma heeft een ingebouwde flexibiliteit die het programma aan elke vechter aanpast, en zorgt voor uitdaging en motivatie terwijl het apparaat 'terugvecht'.
Hartslagintervalprogramma

Via dit programma kan een gebruiker of personal trainer de beoogde hartslag en de duur van de training specificeren. Tijdens elk interval wordt het weerstandsniveau van het apparaat automatisch verhoogd of verlaagd om de gebruiker naar het volgende interval te helpen.

Dit zijn speciaal aangepaste cardiotrainingen die meer voor u doen dan simpelweg op de "Quick Start"- knop drukken. Gebruikers kunnen zich concentreren op specifieke trainingzones en op individuele behoeften om hun doel sneller te bereiken.

Mastertrainer

Mastertrainer

Missy Vacala

Illinois, Verenigde Staten

Missy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessindustrie en is een gepassioneerd gezondheids- en welzijnsfan. Ze is een bevoegd personal trainer en groepslesinstructeur die in diverse groepslesformaten lesgeeft. Ze heeft tevens een graad in Sports Medicine. Missy heeft ontelbaar veel uur haar klanten geholpen hun fitness- en gewichtsdoelen te bereiken.

Missy Vacala

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds juli 2012

Tiani Norman

New Jersey, United States

Tiani is a nationally certified personal trainer and nutrition coach, an IFBB pro athlete and fitness model. She prides herself on providing the tools necessary to transform individuals, as well as families, into leading a healthy lifestyle. She has been leading successful results-driven weight loss and bootcamp classes for over seven years.

Tiani Norman

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds juli 2012

Kate Laing

North Carolina, United States

Kate began her fitness career as a fitness equipment and apparel buyer for a national retailer.  For over 12 years, she has worked extensively in corporate health and wellness, one-on-one personal training, and health club settings.  Kate has been working with Octane Fitness since 2008 and was among the first CROSS CiRCUIT Master Trainers.

Kate Laing

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds 2011

Tony Mulholland

Al-Shaab, Kuwait

After serving 26 years in the British Army, Tony focused his career on his career as a personal trainer. He is currently the gym floor manager at the Al Corniche Club Kuwait. In addition to being a Master Trainer, Tony is bootcamp advanced instructor and boxing coach.

Tony Mulholland

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds juli 2012

Andrea Ausmus

California, United States

As a former Strength and Conditioning Coach at the University of Southern California, Andrea has trained some of collegiate sport’s greatest athletes. She is currently a fitness coach, DUT & TRX instructor at the UFC Gym, Torrance and a competitive bodybuilder in the Figure class.

Andrea Ausmus

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds april 2012

Dario Panarotto

Verona, Italy

Dario's philosophy focuses on life-long learning as he works to enhance the well-being of clients by empowering them to achieve their goals. He has a wide range of international certifications and has created special programs for toning, muscle building,  fat loss, postural rehab and functional training. Dario will show you an edge in performance with CROSS CIRCUIT.

Dario Panarotto

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds juli 2012

Lynsey Fraser

Sydney, Australia

Lynsey has been in the fitness industry for over 10 years, starting out as a yoga instructor before becoming a Personal Trainer/Group Exercise instructor. Lynsey's passion has always been group fitness and she is a Master Trainer for 6 programs. Lynsey has also written, accredited and presented courses for the American Council on Exercise.

Lynsey Fraser

Mastertrainer sinds juli 2012

Pedro Acuna

Balearic Islands, Spain

Pedro Acuña is the Club Manager at Illes Centres de Fitness in Palma de Mallorca and is a physical therapist, personal trainer and group fitness trainer for Keiser International.

Pedro Acuňa

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds juli 2012

Heather Brunk

Iowa, United States

Heather has over a decade of personal training experience, having previously owned her own personal training studio, and spent over eight years teaching in health clubs. She then spent 4 years working as a full-time Master Trainer with Octane Fitness.

Heather Brunk

CROSS CiRCUIT mastertrainer sinds 2011

Missy Vacala

Tiani Norman

Kate Laing

Tony Mulholland

Andrea Ausmus

Dario Panarotto

Lynsey Fraser

Pedro Acuňa

Heather Brunk

Missy Vacala

Tiani Norman

Kate Laing

Tony Mulholland

Andrea Ausmus

Dario Panarotto

Lynsey Fraser

Pedro Acuňa

Heather Brunk

MEER »

Downloads

Athletic Training Workouts

Advanced Workouts

  • Plyometric

Exercise Images

  • Coming Soon