Loading

Reacties van Gebruikers

Pat Regan

Vice President of Purchasing, LifeTime Fitness

Mike Ditka

Voormalig coach van de Chicago Bears en professioneel American-footballspeler

Mike Feeney

Senior Vice President, New Evolution Ventures

Mark Verstegen

Oprichter en president van Athletes' Performance

Reacties van Gebruikers

I’ve been working with Octane for over eleven years. We have put the Octane product through our stringent R&D process and they have grown from a newcomer to being the elliptical category leader in our clubs. We are very particular with the equipment we bring into our clubs and Octane is the winner according to members, trainers and our service techs. Service is truly what makes Octane rise above the competition, they have the best service record in the industry, even though it is rarely needed, but when a problem does arise they are there to fix the problem so ...Meer

Pat Regan

Vice President of Purchasing, LifeTime Fitness
Op mijn leeftijd zijn de beweging en flexibiliteit van mijn benen belangrijk voor me. Ik heb vier heupvervangingen gehad, beide heupen twee keer. Ik train elke dag en toen ik de Octane xRide kreeg, voelde ik direct het verschil. De mogelijkheid om voorwaarts en achterwaarts te gaan is geweldig, de bovenlichaambeweging helpt mijn schouders, met name omdat ik een gescheurde rotator cuff heb. De xRide biedt een toptraining en na gebruik kan ik weer een golfbal wegslaan. Dit is het beste stuk fitnessapparatuur dat ik ooit heb gebruikt, eersteklas gewoon.  

Mike Ditka

Voormalig coach van de Chicago Bears en professioneel American-footballspeler
What makes Octane different is the company, the people, the support, their ability to make change, be creative, and go the extra step. It’s not just about a product, it’s really about the people behind it and the people that drive it, Octane is definitely that company.

Mike Feeney

Senior Vice President, New Evolution Ventures
De elliptische trainer van Octane heeft zich bewezen als een waardige uitdager voor onze grootste topatleten die intensief werken om hun prestatiedoelen te bereiken. De trainer geeft beginnende sporters de mogelijkheid om hun gezondheidsdoelen te bereiken. Het kwaliteitsontwerp, het uiterlijk, hoe ze aanvoelt en de duurzaamheid van onze Octane-apparaten wordt evenredig aangevuld met de efficiënte ondersteuning van het World Class Team Octane.  

Mark Verstegen

Oprichter en president van Athletes' Performance
De passie die de oprichters hebben voor cardioproducten en de buitengewone, standvastige focus op elliptische trainers heeft ervoor gezorgd dat dit bedrijf blijft groeien. Die buitengewone obsessie heeft in de afgelopen vijf jaar een spectaculaire groei mogelijk gemaakt in de sportclubs.

CBI Magazine

Toonaangevend tijdschrift voor de gezondheids- en fitnessindustrie dat wordt gelezen door 24.000 professionals in de sportclubsector.
Nog een blikvanger is de Octane LateralX. Dit wordt de volgende grote opkomende ster in cardio. Een echt geweldige optie van de LateralX is de toevoeging van CROSS CiRCUIT, een populaire optie voor clubs en personal trainers. De houders bevatten PowerBlock instelbare halters die kunnen worden ingesteld met verschillende gewichten, alles als een compact geheel.

SNEWS

De toonaangevende bron voor nieuws van de openlucht- en fitnessindustrie sinds 1984.
Als een elliptische trainer behoren die van Octane tot de beste: zeer soepel en robuust. De nieuwe LateralX (LX8000) voegt een interessante afwisseling toe aan elliptische trainers die de spieren op allerlei nieuwe manieren uitdagen: een klassieke 'spierverwarrende' strategie die algehele fitness bevordert.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met een nationale (betaalde) circulatie van meer dan 1.000.000 lezers.
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en innovatie van de Octane Fitness elliptische trainers en onze leden geven structureel positieve feedback over de trainers van Octane. De staande elliptische trainers en de nieuwe xRide zittende elliptische trainers zijn warm ontvangen en worden constant gebruikt in mijn clubs. Ik verheug me op een voortdurende relatie met Octane en hoop dat Octane deze populaire elliptische categorie nog verder zal verbeteren.

Angel Banos

CEO, Gold's Gym
Werken in ultramoderne clubs, zoals Bodytech, zorgt ervoor dat er zeer specifieke verwachtingen zijn aan de kant van zowel leden als gasten. De standaard van de apparatuur is daar geen uitzondering op. De elliptische trainers van Octane zijn van de hoogste kwaliteit en zijn goed opgewassen tegen de constante eisen van onze clubs. Bij Bodytech zijn we erachter gekomen dat Octane de beste low-impact apparatuur biedt op basis van natuurlijke lichaamsbeweging evenals grote gebruiksvriendelijkheid. De trainers van Octane geven fantastische trainingsmogelijkheden op alle fitnessniveaus.  

Eduardo Netto

Directeur Técnico, Grupo BodyTech
In 2010 heeft VCU een nieuw, hypermodern recreatiesportcentrum geopend voor onze campusgemeenschap. We wilden ons fitnesscentrum voorzien van de beste apparaten die verkrijgbaar zijn. Na onderzoek en testen van elliptische trainers hebben we besloten dat Octane de beste was. Op grond van het ontwerp van de apparaten, het gebruiksgemak, de gebruikerservaring, de duurzaamheid en het gemakkelijke onderhoud was er geen twijfel mogelijk: het was Octane. De apparaten worden het eerst gekozen voor een cardiotraining in ons fitnesscentrum.

Tom Diehl

Directeur van recreatiesporten bij VCU
Een belangrijk aspect van een succesvolle relatie is hoe robuust het product is en hoe snel de fabrikant reageert zodra je als gebruiker problemen ervaart. En dit is het aspect waar ik zeer van onder de indruk was in het contact met Octane. Octane is de enige fabrikant die ik ken, die proactief klantenservice biedt en zelf de klant belt. Dit heeft ons geholpen onnodige problemen te voorkomen. Ik kijk ernaar uit dat Octane meer ruimte krijgt in onze TSI-clubs.

Ed Trainor

Vicepresident, Town Sports International
We zijn met name kieskeurig in onze keuze van eersteklas fitnessapparatuur, en Octane maakte grote indruk op ons vanwege het ergonomische ontwerp, innovatie en kwaliteit. Onze franchise-eigenaars en leden stellen de unieke functies, effectieve trainingen en solide duurzaamheid op prijs. Leden krijgen een geweldige cardiotraining, terwijl ze tegelijk spieren en kracht opbouwen.

Peter Taunton

Oprichter en CEO, Snap Fitness
De Octane Pro4700 met verstelbare paslengte is erg succesvol gebleken en heeft afwisseling toegevoegd aan onze cardiostudio's. Nu is de xRide, zowel units voor alleen onderlichaam als units voor het hele lichaam, in verschillende van onze clubs geplaatst en ook deze trainer is erg succesvol gebleken. Met alle Octane modellen die we hebben, is er veel diversiteit toegevoegd aan ons bestaande aanbod voor onze leden.

Chuck Barnard

Algemeen directeur, Midtown Athletic Club
Lori en ik zitten al sinds begin jaren negentig in de fitnessbranche en kopen elk jaar apparatuur om verouderde apparatuur te vervangen of een nieuwe sportruimte in te richten. De kennismaking met het team van Octane heeft tot niets minder dan een geweldige relatie geleid, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. De reactie van onze leden op de beweging van de elliptische trainers van Octane heeft onze verstandige keuze om Octane toe te voegen aan al onze faciliteiten nog maar eens bevestigd.

Jeremy en Lori Lowell

Eigenaren, Gold's Gym WI, VA
Octane Fitness maakt fantastische trainers voor zowel in de sportschool als voor thuis. Ik vind hun elliptische trainers heerlijk omdat ze soepel lopen, comfortabel zijn voor gewrichten en omdat ze eenvoudig in het gebruik zijn. Met de MultiGrip-handgrepen kun je verschillende spiergroepen trainen en de geïntegreerde personal trainer-X-Mode traint je hele lichaam.

Chris Freytag

Gecertificeerde fitness-professional, bijdragend redacteur bij het tijdschrift Prevention en auteur
De elliptische trainer van Octane als het ideale trainingsproduct voor stellen, gezinnen of atleten. Iedereen heeft een andere paslengte en het is belangrijk dat dit aspect voor goed werkt voor een sporter. Je kunt op deze trainer dus de paslengte verstellen en aanpassen aan je eigen unieke behoeften. Ik vindt de MultiGrip-handgrepen erg prettig. Ze zijn zo comfortabel dat ik eindelijk een training kan ervaren dat met recht voor het hele lichaam is. Maar het belangrijkste is dat ik meer calorieën kan verbranden in minder tijd dan wanneer ik andere toestellen gebruik. Als weinig tijd het probleem is waardoor u ...Meer

Dr. Pamela Peeke

MD, MPH, FACP en auteur
Je vindt niet veel elliptische crosstrainer die zo slim zijn ontworpen als deze van Octane. Het is duidelijk dat ze al het voorbereidende werk grondig hebben gedaan: het bestuderen hoe het lichaam van nature beweegt en vervolgens de toevoeging van de armbeweging zodat alles biomechanisch op de juiste manier samenwerkt. Ergonomisch gezien kan het bijna niet beter dan dit: van de paslengte, de kleine ruimte tussen de pedalen, de scharnierfunctie van de pedalen en de soepele, vloeiende beweging. Bovendien moedigen unieke programma's zoals X-Mode en GluteKicker crosstraining aan, zodat je resultaten blijft boeken.

Thomas P. Sattler

Ed.D., College of Applied Health Sciences, University of Illinois - Chicago
Elliptische trainers zijn een van de meest populaire producten in onze clubs. De voornaamste reden is dat onze leden een fantastische cardiovasculaire training kunnen krijgen zonder gewrichtsproblemen door de belastende krachten van andere vormen van sport. Het resultaat is dat leden vaker kunnen sporten en dat komt voornamelijk doordat het menselijk bewegingsapparaat minder schokken hoeft op te vangen.

Jeff Zwiefel

M.S., CSCS, ACSM LifeTime Fitness - Bevoegd bewegingsfysioloog
Equinox-leden verwachten een hoogwaardige ervaring en vereisen de allerbeste fitnessapparatuur. We hebben gezien hoe de elliptische trainers van Octane Fitness dag na dag superieure prestaties bieden en onze leden en complimenteren hun natuurlijke ergonomie en geavanceerde functionaliteit telkens weer.

Harvey Spevak

CEO en president - Equinox Holdings, Inc.
Ik heb elke elliptische trainer op de markt geprobeerd, maar die van Octane zijn verreweg de beste. Of ik nou bezig ben met een goede training of herstel van een blessure, de resultaten van Octane zijn ongeëvenaard. Mijn carrière is afhankelijk van dat ik in topconditie ben. Daarom gebruik ik Octane.

Matt Birk

All-Pro-centrum van de Baltimore Ravens
Als je op zoek bent naar een serieuze training, dan is de elliptische trainer van Octane Fitness de beste die ik heb gebruikt.  

Mike Singletary

NFL coach en voormalig lijnverdediger van de Chicago Bears
We willen graag even de tijd nemen om u te vertellen hoe tevreden we zijn met de Octane Fitness elliptische trainer. We hebben de Q37e en dat is gewoon de allerbeste elliptische trainer die we ooit hebben geprobeerd! We reizen de hele wereld over en hebben dan ook in honderden sportclubs getraind. Daardoor hebben we tientallen merken elliptische trainers kunnen proberen. We kunnen zonder enige twijfel zeggen dat de Octane Fitness elliptische trainer de meest effectieve training geeft die we ooit op dit type apparaat hebben gehad. De actie is soepel, zonder onnodig heftige bewegingen. We vinden de XMode echt ...Meer

Bart Conner en Nadia Comaneci

Turners met een Olympische gouden medaille
De elliptische trainer van Octane is een geweldige trainer. Hij geeft me cardioconditietraining om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren zonder mijn lichaam een high-impact pak slaag te geven. Met behulp van de intervallen kan ik het snelle tempo van tennis gemakkelijk nabootsen zonder mijn knieën te zwaar te belasten.

Raemon Sluiter

Tennis-pro
Ik gebruik de elliptische trainer van Octane inmiddels al 4 jaar. Dit is een fantastisch apparaat. Omdat ik al bij zoveel verschillende faciliteiten heb gesport, heb ik ook al veel verschillende elliptische trainers gebruikt. Octane steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik zou hun trainers voor alle fitnessniveaus aanbevelen. Dit product is de top in zijn klasse. Hartelijk dank aan jullie, Octane, dat ik dit product heb mogen leren kennen.

Corey Koskie

Voormalig professioneel baseballspeler
Na een operatie aan mijn nek in 1996 en aan mijn rug in 2006 zei mijn arts dat ik hardlopen niet meer kon gebruiken als cardiovasculaire oefening. Zijn aanbeveling was om elliptische trainers te gaan gebruiken, maar ik vond dat ik daar gewoon niet dezelfde trainingsintensiteit mee bereikte. Maar die mening veranderde op het moment dat elliptische trainers van Octane werden toegevoegd aan de sportapparatuur bij de Cooper Clinic. De andere elliptische trainers waren gewoon niet te vergelijken. Ik kon eindelijk weer een serieuze training doen. En nu ben ik dan de trotse eigenaar van een elliptische trainer van Octane.

Daryl Johnston

Voormalig professional full-back van de Dallas Cowboys en kleuranalist bij Fox Sports
Octane biedt alles van dagelijkse training tot rigoureuze conditietrainingsprogramma's voor professionele atleten en met de flexibiliteit en duurzaamheid die nodig is om iedereen zijn of haar fitnessdoelen te laten bereiken.

Tim Bream

Directeur van atletische training bij Penn State en voormalig hoofd atletische training van de Chicago Bears
Octane Pro3700 -- de pedalen hebben een comfortabele paslengte, de hartslagsensoren op de handgrepen lijken accurater dan andere, en de ventilator met drie snelheden is prettig.

Time Out Chicago

Weekblad, wordt landelijk op verschillende plaatsen gedrukt, is een gemakkelijk te vinden informatiebron voor recensies en attracties voor bewoners van de plaats van publicatie.
De Octane xRide is gebruiksvriendelijk, helpt bij het opbouwen van kracht in het hele lichaam en biedt een fantastische diversiteit aan trainingen om het interessant te houden voor de gebruiker.

Health.com

Health.com verzorgt relevante informatie waarin gezondheid in de context van het dagelijks leven wordt geplaatst.
Bij Octane Fitness is low-impact een fundamenteel begrip, met name wanneer het gaat over cardio- en krachttraining. Kijk eens naar het nieuwe CROSS CiRCUIT+-programma dat verkrijgbaar is op twee elliptische trainers voor thuisgebruik. In deze routine worden cardiointervallen op het apparaat afgewisseld met krachtsets naast het apparaat, met behulp van Powerbands en optionele vaste voetsteunen aan de zijkanten om de krachttrainingsoefeningen nog te versterken. De voordelen van dit programma zijn het hoge calorieverbruik, verbetering van het spieruithoudingsvermogen en een betere algemene conditietraining.

SGI Weekly Intelligence

Online branchetijdschrift met nieuws uit de industrie, productinformatie en -analyses voor fitness- en sportartikelenverkopers.
Ik vind de Q45e in één woord geweldig en gebruik de trainer gemiddeld 60 minuten per dag. De programma's motiveren en inspireren me om door te gaan en de resultaten te bereiken die ik wil. Ik raad de elliptische trainers van Octane aan aan iedereen die op zoek is naar een toptraining voor het hele lichaam.

Julia Havey

eDiets.com Master Motivator en auteur
Als ik een elliptische trainer zou kruisen met een paar inline-schaatsen, zou het resultaat lijken op de Octane Fitness LateralX, waarop je benen zowel verticaal als lateraal moeten bewegen wanneer je stapt. Volgens hoofdredacteur A.J. Hanley: "Dit is de beste training voor mijn benen die ik ooit op een cardioapparaat hebt gehad." En assistent-redacteur Mallory Creveling voegt toe: "Ik voelde het onmiddellijk in mijn billen en dijen."

Shape Magazine

Het toonaangevende fitnesstijdschrift voor vrouwen met informatie over fitness, gezond eten en vermageren en dieettips voor vrouwen van alle leeftijden.
Octane CROSS CiRCUIT is eenvoudig maar effectief. De eerste minuut van mijn krachttraining verhoogde mijn ademhaling merkbaar. Zo integreer je krachttraining zoals je wellicht zelf niet zou hebben gedaan.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met een nationale (betaalde) circulatie van meer dan 1.000.000 lezers.
De Octane Fitness Q47ci combineert cardio- en krachttraining voor maximale vetverbranding, gewoon thuis! Na elke twee minuten lopen, gaat u eraf en traint u volgens de aanwijzingen met halters of weerstandsbanden.

Men’s Fitness

De bron voor mannen wat betreft advies over training, gezondheid en voeding, alsook informatie over trainingsprogramma's, de opbouw van spiermassa en atletische prestaties
CROSS CiRCUIT van Octane Fitness combineert cardiovasculaire oefeningen met krachttraining door gebruikers aan te zetten met trainingsintervallen of cardio- en krachtoefeningen. Dankzij Octane nemen uw trainingstoestellen thuis minder ruimte in beslag nu dat u uw cardio- en krachtoefeningen op één toestel kunt doen.

Consumer Search.com

Analyseert honderden productrecensies en destilleert de informatie die kopers nodig hebben en de beste producten op de markt te kunnen aanbevelen
Octane Fitness verkoopt allerlei soorten fenomenale elliptische trainers en heeft fantastische circuittrainingprogramma's ontwikkeld.

KARE-11 TV

NBC-partner voor de televisiemarkt van Minneapolis-St. Paul
We werden onmiddellijk plezierig verrast met de vloeiende beweging en de stille werking van Octane, en we waren gefascineerd door de unieke X-Mode-functie die bewegingsopdrachten willekeurig verandert, waardoor je nooit weet wat er gaat gebeuren en wat je benen aan de gang houdt. Het Octane Fitness-model heeft programma's met ingebouwde variatie en is redelijk geprijsd. Bovendien zijn alle bewegende delen afgeschermd, wat het apparaat perfect geschikt maakt voor mensen met jonge kinderen die de neiging hebben om hun vingers in kleine ruimtes met bewegende delen te steken.

SmartMoney

Het tijdschrift van de Wall Street Journal voor privézaken bevat onderwerpen zoals sparen, investeren en uitgeven, evenals artikelen over technologie en lifestyle
Als Steve Jobs en Ferrari hadden samengewerkt aan het ontwerp van fitnessapparatuur, hadden ze het niet beter kunnen doen dan de Q47e. De gestroomlijnde, intelligente trainer analyseert uw heuphoogte en snelheid, en past de beweging vervolgens aan om de natuurlijke pas tijdens hardlopen, joggen of wandelen na te bootsen. De trainer is voorzien van elektronische pasafstelling zodat u slechts op een knop op de console hoeft te drukken om de focus van uw trainingen te verleggen naar verschillende spiergroepen.

Men’s Journal

Publicatie voor mannen, gericht op gezondheid, fitness, avontuur en stijl met 700.000 abonnees.
De Q47 is een topproduct en is uitgerust met een aantal van de meest innovatieve functies in de industrie. Het is wel duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het design, de ergonomie en de biomechanica van dit apparaat. Bovendien leggen de diverse innovatieve programma's de lat voor crosstraining écht een stuk hoger. Er is een reden waarom Octane een van de meest populaire elliptische trainers is geworden.

Fitness-Equipment-Source.com

Fitness-Equipment-Source.com werd opgericht door de voormalig vicepresident marketing van Smooth Fitness en is opgezet om mensen te helpen de juiste fitnessapparatuur te vinden om hun
De Q47-serie bestaat uit ergonomisch geavanceerde apparaten. Wat betreft elliptische trainers beroemt Octane zich op zijn SmartStride, een ingebouwd programma dat snelheid en richting controleert en automatisch uw paslengte aanpast. U kunt ook zelf, op elk gewenst moment, handmatig uw paslengte wijzigen van 45-65 cm. De Q47e heeft de merkeigen MultiGrip-handgrepen die u op maat aanpast, plus 15 programma's met vijf vooraf ingestelde paslengtes en vijf weerstandprogramma's en trainingsboosters zoals de GluteKicker-, X-Mode- en ArmBlaster-intervaltrainingen.

VIVMag

Online tijdschrift bevat opinies, advies en authentieke verhalen om vrouwen te inspireren en motiveren op hun zoektocht naar een evenwichtige en gezonde levensstijl
De Octane Q45e elliptische trainer heeft exclusieve functies die u niet op andere elliptische trainers zult vinden. Het ergonomische ontwerp en de geavanceerde elektronica maken training op maat mogelijk voor maximale resultaten. Kortgezegd: een geweldige training thuis, met meetbare resultaten.

Today’s Health and Wellness

Today's Health and Wellness Magazine staat vol gemakkelijk te gebruiken informatie die een positieve invloed heeft op het dagelijks welzijn van de lezers. Sommige artikelen
De meeste elliptische trainers hebben handgrepen waarmee de armen van de gebruiker in een rechtlijnig traject heen en weer bewegen. Dat is niet zo bij de nieuwe Q37 van Octane, die is voorzien van een paar samenkomende handgrepen die natuurlijk bewegingen nabootsen en belasting op de polsen, ellebogen en schouders verminderen.

De Denver Post

De grootste krant in Denver, Colorado, met een oplage van meer dan 625.000.
De Octane Q37 elliptische trainer is een fijn apparaat. Met de fitnessindustrie in een overduidelijke sleur, legt Octane de lat juist hoger met elliptische trainers die een nieuwe dimensie toevoegen aan gewichtsverlies en fit worden. Wanneer kwaliteit wordt gecombineerd met innovatie, is het resultaat een zeer populair topproduct. Met de Q37 is het alsof je een professionele elliptische trainer in je huis hebt staan. De verschillende programma's voegen allerlei verschillende uitdagingen toe die de gebruiker stimuleren om fitnessdoelstellingen te behalen.

Fitness-Equipment-Source.com

Fitness-Equipment-Source.com werd opgericht door de voormalig vicepresident marketing van Smooth Fitness en is opgezet om mensen te helpen de juiste fitnessapparatuur te vinden om hun
De Q37 van Octane Fitness heeft een robuust en sportschoolachtig gevoel en de handgrepen bieden een uniek comfort en zorgen voor prestaties. Het toestel heeft een pedaalbeweging met een vloeiende, lange pas (52 cm) en de allereerste handgreep in de industrie met meerdere posities en bijeenkomende armen die een natuurlijke beweging nabootsen. Het heeft talloze programma's, inclusief hartslagsturing (met een draadloze borstband en handcontactsensors) en een ArmBlaster-modus die gericht is op het bovenlichaam. Dankzij de lage pedaalhoogte (10 cm) is het eenvoudig om op te stappen, een groot voordeel voor oudere gebruikers en gebruikers met lage plafonds.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met een nationale (betaalde) circulatie van meer dan 1.000.000 lezers.
De elliptisch lijkende hefbomen van de xRide trainden mijn armen, terwijl de lage stoelpositie en grote voetpedalen mijn bilspieren flink aanpakten. De 20 weerstandsniveaus en 10 programma's voorkomen dat je een plateau bereikt, en daarnaast verbruik je op de xRide 23% meer calorieën dan op een ligfiets.

Shape Magazine

Het toonaangevende fitnesstijdschrift voor vrouwen met informatie over fitness, gezond eten en vermageren en dieettips voor vrouwen van alle leeftijden.
Octane xRide biedt een uitstekende training voor alle leeftijden. De comfortabele zitpositie herinnert aan een nieuwe en verbeterde ligfiets. De zitting glijdt op en neer bij een hoek van 45 graden. Fantastische afwisseling: de programma's bieden trainingen voor het hele lichaam, alleen armen of alleen benen.

Los Angeles Times

Toonaangevende nieuwsbron in Zuid-Californië met een nationale (betaalde) circulatie van meer dan 1.000.000 lezers.
Ik wil jullie graag laten weten hoezeer ons gezin geniet van onze nieuwe Octane Q37 elliptische trainer. Jack, 7 jaar, vindt het super dat hij kan meten hoe snel hij kan lopen. Ruthie, onze 8 jarige, vindt het best wel een goede training is en 'beweegt' circa 3 programma's op het Disney Channel. Ze lijkt te denken dat ze zo'n 30 km/u gaat, maar wij weten beter :) Hannah, 11 jaar, vindt het scherm geweldig. Ze vindt het leuk dat het scherm "de hele tijd alles laat zien". Onze verouderde loopband wisselde af tussen tijd, afstand en calorieën. En dat ...Meer

Charise Schutz

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik kom net van mijn eigen Octane elliptische trainer en ik ben trots op mijn persoonlijke record tot nu toe: 65 minuten, 16,25 km en 672 calorieën. Dit ding is onvoorstelbaar! Sinds de geboorte van mijn zoontje in maart 2010 ben ik 40 kilo afgevallen. Ik schrijf 27 van die kilo's toe aan mijn geliefde Octane Fitness elliptische trainer en de overige kilo's aan een gezond dieet. Ik heb me in jaren niet zo fantastisch, vol energie en gelukkig gevoeld en dat alles dankzij deze geweldige elliptische trainer. Heel erg bedankt, Octane!

Anne Marggraf

Klantrecensie elliptische trainer:
Toen mijn man en ik besloten om van ons souterrain een fitnessruimte te maken, hadden we een groot dilemma toen bij de beslissing welke cardioapparatuur we moesten kopen. Hij is 190 cm en ik ben 162,5 cm lang. Bovendien is de ruimte maar 210 cm hoog. Ik ging zoeken op internet om uit te vinden of er iets was dat geschikt was voor onze uiteenlopende behoeften. En tot mijn grote verbazing vonden het allemaal in de Q47ce. De lage instap en variabele paslengte was precies wat we nodig hadden. We hebben het apparaat nu een jaar en we gebruiken het nog voortdurend. Na ...Meer

Susan Burford

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik ben de eigenaar van een Q47ci, en ik moet zeggen dat dit het beste apparaat is dat ik ooit heb gehad. Ik ben niet gauw tevreden, maar dit apparaat en de service hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Het is iedere dollar waard en meer. Als je serieus bent over je conditie en je doelen graag op een leuke manier wilt bereiken, is dit apparaat precies wat je wilt. Ik kijk er in feite naar uit om deze elliptische trainer te gebruiken. Er zitten zoveel programma's op en de extra X-Mode-, ArmBlaster-, SmartStride- en CROSS CiRCUIT-functies hebben dit een eliteproduct ...Meer

Steven Capraio

Klantrecensie elliptische trainer:
Er is pas een rij met uw elliptische trainers neergezet bij Lifetime Fitness in Arlington Heights waar ik dagelijks kom. Ik wil graag mijn enthousiasme laten horen over mijn eerste gebruik van uw apparaten dit weekend. Ik heb nog nooit een elliptische trainer gebruikt die zo voorzichtig met mijn voeten en knieën omging; ik wist eigenlijk niet eens zeker of ik het apparaat wel een elliptische trainer kon noemen, want het was totaal anders dan wat ik gewend was! Ik was er verbaasd over dat ik me zo comfortabel voelde tijdens mijn cardioroutine die mijn snelheid en uithoudingsvermogen verbeterde. Kleine ...Meer

Vanessa Priebe

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Mijn vrouw en ik hebben afgelopen januari bij G&G Fitness hier in de staat van New York een Octane Q47e gekocht. Ik wilde al een tijdje een elliptische trainer toevoegen aan mijn sportruimte thuis. Ik had in de jaren negentig een bedrijf in personal training, dus kwaliteit, soepelheid en duurzaamheid waren altijd al belangrijke aspecten bij het uitkiezen van cardiotoestellen zoals loopbanden of hometrainers, maar ook weerstandtrainingsapparatuur (die we ook nu nog gebruiken om gezond te blijven). Nadat we een aantal van de grote merken hadden uitgeprobeerd, hebben we voor Octane gekozen. Waarom? Stille, soepele beweging als in een sportclub, ...Meer

Bill en Annette

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik wilde graag kwijt dat mijn vrouw en ik twee jaar geleden een Q37 hebben aangeschaft. Dit was een fantastische investering. We hebben helemaal geen problemen gehad met het apparaat, het is nog altijd alsof het spiksplinternieuw is en we gebruiken het constant. Deze trainers zijn zeer robuust, terwijl anderen kapot gaan en verslijten. Ik begrijp waarom onze fitnessdealer belde om te vragen of we onze trainer niet wilden inruilen voor het nieuwe model. De wederverkoopwaarde zal best goed zijn op zo'n geweldig apparaat. Ga zo door.

Eric Ben

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik heb mijn Q47ce in middels net iets minder dan een jaar en ben heel erg tevreden. Ik gebruik het apparaat 4 tot 6 keer per week voor minimaal 30 minuten (ik wissel de ArmBlaster, X-Mode en andere modi af). Ik ben inmiddels meer dan 11 kilo afgevallen, ben veel sterker geworden en ook mijn conditie is met dit apparaat aanzienlijk verbeterd. Kort samengevat: ik vind deze trainer fantastisch en vind het vreselijk als ik op reis ben en andere elliptische trainers moet gebruiken (deze verwent je gewoon!) En ook de klantenservice is uitmuntend. Ik heb net met iemand van ...Meer

Alan Stephens

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Dit is zonder enige twijfel de beste elliptische trainer voor thuis, met een fantastische paslengte, duurzaamheid en een soepele beweging. Jullie hebben mijn stem en ik heb mijn trainer pas drie dagen geleden aangeschaft bij Gym Source in Paramus, New Jersey. Hartelijk dank.

Frank Calderaro

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik reis heel veel en heb daardoor de kans om op veel verschillende cardioapparaten te trainen. Nadat ik zoveel opties had uitgeprobeerd, was ik helemaal er klaar voor om een elliptische trainer van Life Fitness aan te schaffen. Ik ging met mijn vrouw naar Fitness Resource en probeerde de trainer daar uit. Ik zag er een vreemd uitziende elliptische trainer naast staan, maar die ik negeerde ik gewoon zonder proberen. Mijn vrouw sprong erop (het bleek een Octane te zijn) en zei dat deze trainer veel beter was. Maar ik had mijn beslissing gemaakt en wilde de Life Fitness. We ...Meer

Mark Melvin

Klantrecensie elliptische trainer
Vijf jaar geleden nam ik plaats bij een bloeddrukmeter bij een plaatselijke supermarkt. Ik was 36 en dacht dat ik niet klein te krijgen was. Ik woog 89 kilo en ontdekte dat ik op de grens zat van hypertensie. Omdat ik van mijn leven hield, besloot ik dat ik nog wel even wilde blijven. Ik besloot dat ik die kilo's kwijt wilde raken en weer in vorm wilde komen. En in de vijf jaar die daarop volgden, heb ik dat gedaan. Ik ben 24 kilo afgevallen en ben die kilo's niet meer aangekomen. Ik ben van een broekmaat 104 naar ...Meer

David Chapman

Klantrecensie elliptische trainer
Ik kan niet genoeg lovende dingen zeggen over de apparaten van Octane. Ik gebruik al jaren een elliptische trainer bij mijn fitnesscentrum, maar dit is de beste die ik ooit heb gebruikt. Hij is zo solide en werkt zo soepel en stil. Er zijn zo veel verschillende programma's dat je een hele maand lang iedere dag een andere training kunt doen. Ik vind het ook geweldig dat je je kunt concentreren op specifieke lichaamsdelen, zoals de bilspieren! Mijn favoriete optie is de borstband die je hartslag controleert. Ik had me nooit gerealiseerd dat ik mijn tempo tijdens de training vertraagde, ...Meer

Tracy DeMarco

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik heb al jaren last van slechte knieën en ben nu op het punt beland dat ze waarschijnlijk moeten worden vervangen. Ik zat in een lastig pakket omdat zonder sporten mijn gewicht toenam en daardoor ook de pijn en mijn mobiliteit steeds beperkter werd. Maar als ik wel sportte, deed het nog meer pijn en kreeg ik last van ontstekingen in mijn knieën en de inherente beperkte mobiliteit. Maar toen heb ik uw Q47 aangeschaft! Ik heb al meer dan 15 jaar niet zoveel kunnen sporten zonder intense pijn te krijgen. Ik moet toegeven dat ik twijfelde toen ik de ...Meer

Darcy James Andres

Klantrecensie elliptische trainer
Opnieuw heeft Octane getoond dat niemand betere klantenservice en dezelfde weergaloze blijvende ondersteuning biedt! Ik heb nog nooit eerder te maken gehad met een product en een bedrijf dat zo snel hulp biedt en de verkoop van het product opvolgt op een manier die bijna niet meer bestaat in de wereld van verkoop het en vergeet het! Ik wil niet eens meer denken aan een ander fitnessproduct dan Octane na alles wat ze voor me hebben gedaan! Nogmaals, ik blijf ze eeuwig dankbaar.

Shannon en Steve

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Dit is een fantastisch product voor mensen met een zwakke rug of chronische rugproblemen. Ik had een loopband en kon niet hardlopen. Ik voelde me helemaal kapot als ik erop had gewandeld. Met deze elliptische trainer kan ik zo snel lopen als ik wil, zonder na afloop ervoor te moeten betalen met rugpijn! Ik wou dat ik mijn trainer eerder had gehad. De optie voor een lange pas was de doorslaggevende factor voor mijn beslissing om deze trainer te kopen. We hebben lang gezocht en ik kan zeggen dat dit een fantastische trainer is om te kopen. Ik kan weer ...Meer

Kathryn Tooms

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik ben 43 jaar en redelijk fit. Ik gebruik al een paar jaar een elliptische trainer van een ander merk bij mijn plaatselijke sportcentrum. Uiteindelijk heb ik besloten om thuis een sportkamer in te richten en heb toen de Q47ce aangeschaft (nadat ik de thuisversie van de concurrent in de fitnesswinkel had geprobeerd). Het enige wat ik ervan kan zeggen is dat dit systeem ongelofelijk is: wat een topmachine! Ik heb opleiding genoten in zowel natuurkunde als in techniek en een van de eerste dingen die ik heb gedaan, is om alle afdekkingen te verwijderen de binnenkant van mijn nieuwe ...Meer

Alan Thomas

Klantrecensie elliptische trainer
Ik ben een gezonde vrouw van 55, maar afgelopen voorjaar ben ik op het beton gevallen en is mijn knieschijf in tweeën gebroken. Na een spoedoperatie en drie maanden in een volledige beenbeugel, was mijn conditie slecht en was ik de nodige ongewenste kilo's aangekomen. Toen ben ik begonnen met fysiotherapie. Het ging niet snel maar uiteindelijk ben ik daar gebruik gaan maken van de elliptische trainer van Octane. Het was hard werken, maar het had geen invloed op de genezing van mijn knie zoals wel het geval was geweest op de loopband die ik tot dan toe had gebruikt. ...Meer

Linda Holm

Klantrecensie elliptische trainer
Ik heb de Q47ce gekocht om mijn conditie weer terug te krijgen en het is ongelooflijk hoe geweldig dit apparaat in het gebruik is. Ik heb een loopband en ik begin me daarop al heel snel te vervelen. Daardoor is het moeilijk voor me om trainingen lang vol te houden. Maar de Q47ce biedt zo veel verschillende oefeningen dat mijn routine voortdurend verandert en dat ik ernaar uitkijk om mijn Q47ce weer te gebruiken. Ik krijg een geweldige training voor het hele lichaam en heb er nog plezier in ook! Ik kan iedereen die het te druk heeft om naar ...Meer

Rick Hartman

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik ben een gediplomeerd verpleegster en mijn dienst bij het ziekenhuis is van 7 uur 's morgens tot 7 uur 's avonds. Ik ben ontzettend aangekomen tijdens mijn opleiding en alle nachtdiensten toen ik praktisch alleen een snelle hap bij de snackbar at. Nadat ik de Octane Q35 had geprobeerd bij Fitness Lifestyles in Asbury Park, NJ, VS, heb ik het apparaat zelf aangeschaft. Het is FANTASTISCH! Het ontziet mijn gewrichten en werkt praktisch geluidloos. Het apparaat staat in onze slaapkamer en mijn man, die altijd alles hoort in zijn slaap, merkte niet eens dat ik de elliptische trainer gebruikte. Dat is ...Meer

Sherley

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Wellicht ten overvloede: de Octane Pro4700 is de beste in zijn soort. Ik heb nagenoeg alle andere opties uitgeprobeerd en geen enkel ander toestel komt ook maar in de buurt. Ik ben zo onvoorstelbaar blij met onze recente aankoop en zal dit apparaat bij de andere directieleden aanbevelen die hun fitnessfaciliteiten willen upgraden. Zoals ik al zei, het mechanisme loopt vloeiend en is nauwkeurig. De maak van dit apparaat is te vergelijken met die van een goede auto. Bedankt voor de suggestie.

Howard Weitzman

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik ben geen uitbundig persoon, vooral niet als het om sporten gaat, MAAR, ik heb een paar maanden geleden de nieuwe zittende xR6ce elliptische trainer gekocht van Octane Fitness bij Chantilly Fitness Resource en IK VIND HEM GEWELDIG! Nadat ik in de afgelopen vijf jaar beide knieën heb laten vervangen, kan ik niet meer hardlopen. Zelfs gewoon wandelen kan soms lastig zijn, dus een loopband is geen optie. Ik kan wel fietsen (en we hebben een goede hometrainer) maar dat wordt soms wat saai. De xRide is perfect. Omdat ik erop kan zitten, kan ik mijn aerobic/cardiotraining doen zonder mijn ...Meer

Alice McDonnell

Klantrecensie elliptische trainer
Ik ben 57, onlangs gepensioneerd en tot 1 januari rookte ik anderhalf pakje sigaretten per dag. Ik rookte toen al meer dan 40 jaar. Toen ik stopte, wist ik dat ik moest gaan sporten. Na veel onderzoek en porren door mijn vrouw (zij was ook gestopt met roken), heb ik een Octane Q37ce aangeschaft. De beste USD 3000 die ik ooit heb uitgegeven! Toen ik hem voor het eerst gebruikte, hield ik slechts 5-10 minuten vol met wel heel lage snelheid. Onze Octane is afgeleverd op 12 april en na een trage start, doe ik nu elke ochtend een cardiotraining ...Meer

Greg Brown

Klantrecensie elliptische trainer
In januari 2005 heb ik een Octane Q45e gekocht. Ik heb lang rondgekeken voordat ik voor deze trainer koos. Ik zocht naar een hoogwaardige trainer van een bedrijf dat altijd achter zijn product staat, ook als er problemen mee zijn. Ik vind dit toestel geweldig en gebruik het dagelijks. Het toestel biedt zowel mijn man als mij een fantastische training. Zoals bij alle elektronica, hebben we ook met dit apparaat een paar bugs gehad, maar Octane heeft samen met mij gewerkt aan een oplossing hiervoor, ook nadat de garantie was verlopen. Ik kan Octane aan iedereen aanbevelen die op zoek ...Meer

Linda Hoppes

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik ben het voor 110% eens met de Best Buy-bekroning van deze elliptische trainer, maar voor mij is er meer dan alleen de bekroningen die Octane heeft verzameld. Geen enkel product is perfect, en ik kan zeggen dat de eigenaars, het management en de distributeurs van Octane Fitness voor 110% achter hun product staan. Ik heb anderhalf jaar geleden een Q45e gekocht en behoorde bij die ene procent met een apparaat dat niet perfect was. Ik ben erg onder de indruk van de ondersteuning die Octane uit zichzelf heeft verleend en hoe het bedrijf zichzelf heeft overtroffen om mijn apparaat ...Meer

Sam Yancey III

Klantrecensie elliptische trainer:
Mijn vrouw en ik hebben net uw Q35 voor onze sportruimte thuis aangeschaft. En we kunnen in alle eerlijkheid zeggen hoe fantastisch deze trainer is in het gebruik. De trainer is zo robuust en soepel. Je stapt erop en wilt gewoon niet meer stoppen. Ik train al meer dan twintig jaar en heb dat bijna vijftien jaar bij sportclubs gedaan. Ik vind het geen probleem om deze trainer te vergelijken met anderen die meer dan 3x zoveel kosten. Is het geen idee om een ligfiets te maken? We hopen dat jullie de trainers blijven ontwikkelen en mee blijven helpen Amerika ...Meer

Ed Minkler

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik loop al ongeveer dertig jaar hard en uiteindelijk werd dat werk op de weg en de tijd die het nam gewoon te veel. Ik kon alleen nog maar in de weekenden gaan hardlopen omdat ik het veel te druk had om van en naar kantoor te komen. Bovendien begonnen mijn gewrichten op te spelen. In november 2005 besloot ik om te proberen weer in vorm te komen. Ik heb verschillende machines bekeken en getest en heb me laten overhalen om mezelf te buiten te gaan aan de Q45e. Naast het sporten ben ik lid geworden van Weight Watchers en ...Meer

Bill Betten

Klantrecensie elliptische trainer
Ik heb de nieuwe Q37 aangeschaft en ik moet toegeven dat dit de beste trainer is die ik ooit heb gebruikt. Hij is onvoorstelbaar! Ik vind de X-Mode geweldig. Hij wisselt gedurende de training af tussen verschillende modi waardoor het nooit hetzelfde is. Het is als een ingebouwde personal trainer. Dit apparaat is een van de best gemaakte apparaten die ik ooit heb gezien. Fantastisch gedaan!

Greg LeMay

Klantrecensie elliptische trainer:
Omdat ik last heb van slijtage in mijn tussenwervelschijven, heeft mijn arts aangegeven dat ik moet stoppen met hardlopen. Al bijna drie maanden kan ik gewoon niet trainen. Oefeningen op een loopband bleken pijnlijk voor mijn rug. Ik heb toen een elliptische trainer van Octane aangeschaft en ben er meer dan tevreden mee. Ik had al andere merken elliptische trainers geprobeerd, maar geen van deze trainers zijn te vergelijken met het comfort van een Octane. Omdat ik maar 1,52 meter lang ben, is het lastig om sportapparatuur goed te kunnen gebruiken. Maar de Octane werkt perfect voor zowel mijzelf als ...Meer

Diane Greenwood

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik dacht dat ik wel een goede conditie had, tot ik de Octane trainer probeerde. Ik realiseerde me dat de andere elliptische trainers in de sportschool gewoon niet veel voor me deden. Als ik klaar ben met een training op de Q35e, heb ik echt het gevoel dat ik iets heb bereikt en voel ik mijn spieren branden!

J.P. Doffing

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik ben sinds acht maanden de eigenaar van een Octane elliptische trainer en vind het een geweldig apparaat. Nadat ik het apparaat een paar weken had gebruikt, merkte ik dat mijn trainingen op andere apparaten ook beter waren geworden. Onlangs zijn we op een cruise geweest en we ontdekten dat het fitnesscentrum een product had van uw grootste concurrent. Het kostte me niet langer dan een paar minuten om te besluiten dat het kortere bewegingsbereik en de kleinere wielen onder de voetpedalen dit duurdere apparaat heel onprettig in het gebruik maakten. U hebt de concurrent met open vizier uitgedaagd en ...Meer

Ron Williams

Klantrecensie elliptische trainer:
Dit is mijn droomtrainer. Ik had maat 46 en nu heb ik maat 38, dankzij de elliptische trainer van Octane in de handmatige modus, zonder al die toeters en bellen! Ik heb vrijwel elke elliptische trainer op de markt geprobeerd voordat ik de Octane kocht. Ik vind de pas van deze trainer heerlijk en fijner dan het Precor-hellingmodel. Je kunt er ook op hurken om je bilspieren te trainen. Toen ik de Octane kocht, had ik ernstige pijn in mijn knieën omdat ik had geprobeerd te joggen. Maar na gebruik van deze trainer had ik geen enkel probleem meer met ...Meer

Julie Stanton

Klantrecensie elliptische trainer:
Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de enorme steun die ik van jullie en Octane heb gekregen. Jullie zijn veel verder gegaan dan nodig was om mijn probleem met de verlopen garantie en de dealer op te lossen. Als eigenaar van een klein bedrijf en manager van een ander bedrijf ben ik vind ik een goede klantenservice erg belangrijk. Ik was altijd van mening dat ik in mijn bedrijven de beste service gaf. Maar jullie hebben me echt waar voor mijn geld gegeven! Ik heb een vriend die net twee Q47e elliptische trainers heeft aangeschaft, dus jullie moeite loont ...Meer

Bob

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik heb maandenlang gezocht naar een elliptische trainer die ik kon gebruiken. Mijn been is boven de knie geamputeerd en ik kon geen toestel vinden met het type pas waardoor ook ik het kon gebruiken. Vooral de pas op goedkopere modellen was te verticaal. Ik heb de zoektocht uiteindelijk opgegeven en besloot een hometrainer te gaan gebruiken. Toen ik naar een fitnesswinkel ging om een fiets te kopen, zag mijn vrouw de Octane Q35e en probeerde de trainer uit. Zij zei dat ik het ook eens moest proberen. En dat heb ik gedaan: deze trainer was precies waar ik naar ...Meer

David LoVullo

Klantrecensie van staande elliptische trainers
Ik rende eerder 16 km per dag. En met dat soort afstanden was het onvermijdelijk dat mijn lichaam het een keer zou begeven, en dat is precies wat er uiteindelijk gebeurde. Ik kon niet meer hardlopen en zocht jaren naar een vervanging. Ik kan nu trainen op een elliptische trainer, maar ik wil wel ten minste een uur per dag trainen. Door mijn platte voeten zou ik niet op een conventionele elliptische trainer die mijn volle gewicht draagt, kunnen trainen. Een sporttrainer raadde jullie xR6 elliptische trainer met zitting aan. Wat een topapparaat! Ik kan nu als ik wil 90 ...Meer

Michael Bradley

Klantrecensie elliptische trainer
Ik heb afgelopen oktober bij 2ndWind Fitness de nieuwe elliptische trainer met zitting aangeschaft, de xR6e, en ben er helemaal weg van. Zeven maanden geleden zijn allebei mijn knieën vervangen en zelfs lopen kan soms nog lastig zijn en een loopband is dan ook geen optie voor mij. De xRide is perfect! Omdat ik erop kan zitten, kan ik mijn aerobic/cardiotraining doen zonder mijn knieën te zeer te belasten en staat er ook geen spanning op mijn rug. De legpress- en chestpress-instellingen zorgen voor afwisseling en training van het bovenlichaam. Ik heb wat geëxperimenteerd met de instellingen voor Spieruithoudingsvermogen. Ik ...Meer

Herman Knoener

Klantrecensie elliptische trainer
Octane Fitness heeft een lijn elliptische trainers die de fitnessindustrie veroveren. De gepatenteerde technologie biedt een comfortabeler beenbeweging en een comfortabeler armlengte, waardoor de ergonomische kenmerken van het apparaat verbazend zijn.

OnSite Fitness

Publicatie uitsluitend voor faciliteiten zonder winstoogmerk voor meer dan 3400 YMCA's, YWCA's en JCC's.
De LateralX maakte grote indruk en nu biedt het apparaat ook de beste schermtechnologie met de optie om aanraakschermtechnologie via Netpulse toe te voegen. De Octane-console biedt, in tegenstelling tot apparaten van andere leveranciers, de mogelijkheid om het scherm in tweeën te verdelen, zodat sporters tegelijkertijd een tv-programma en live-trainingsstatistieken kunnen volgen.

SNEWS

De toonaangevende bron voor nieuws van de openlucht- en fitnessindustrie sinds 1984.
Bedrijven zoals Octane Fitness maken een aantal van de beste elliptische trainers die op de markt zijn. Het bedrijf ontwerpt met trots producten die gerelateerd zijn aan de manier waarop het lichaam beweegt. Het heeft zo een aantal van de beste biomechanisch ontworpen elliptische trainers ooit gemaakt.

examiner.com

Groeiend netwerk van plaatselijke nieuwswebsites van 238 markten in de Verenigde Staten en Canada.

Pat Regan

Mike Ditka

Mike Feeney

Mark Verstegen

CBI Magazine

SNEWS

Los Angeles Times

Angel Banos

Eduardo Netto

Tom Diehl

Ed Trainor

Peter Taunton

Chuck Barnard

Jeremy en Lori Lowell

Chris Freytag

Dr. Pamela Peeke

Thomas P. Sattler

Jeff Zwiefel

Harvey Spevak

Matt Birk

Mike Singletary

Bart Conner en Nadia Comaneci

Raemon Sluiter

Corey Koskie

Daryl Johnston

Tim Bream

Time Out Chicago

Health.com

SGI Weekly Intelligence

Julia Havey

Shape Magazine

Los Angeles Times

Men’s Fitness

Consumer Search.com

KARE-11 TV

SmartMoney

Men’s Journal

Fitness-Equipment-Source.com

VIVMag

Today’s Health and Wellness

De Denver Post

Fitness-Equipment-Source.com

Los Angeles Times

Shape Magazine

Los Angeles Times

Charise Schutz

Anne Marggraf

Susan Burford

Steven Capraio

Vanessa Priebe

Bill en Annette

Eric Ben

Alan Stephens

Frank Calderaro

Mark Melvin

David Chapman

Tracy DeMarco

Darcy James Andres

Shannon en Steve

Kathryn Tooms

Alan Thomas

Linda Holm

Rick Hartman

Sherley

Howard Weitzman

Alice McDonnell

Greg Brown

Linda Hoppes

Sam Yancey III

Ed Minkler

Bill Betten

Greg LeMay

Diane Greenwood

J.P. Doffing

Ron Williams

Julie Stanton

Bob

David LoVullo

Michael Bradley

Herman Knoener

OnSite Fitness

SNEWS

examiner.com